Εάν αγαπάς το φθινόπωρο λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες εποχές, τότε έναν ενθουσιασμό σίγουρα τον έχεις με αυτήν την αλλαγή του καιρού. Ανυπομονείς να έρθει το Σαββατοκύριακο, να κάτσεις τον καναπέ με ένα λεπτό κουβερτάκι, να ξεκινήσεις το binge watching και να σηκωθείς πάλι τη Δευτέρα το πρωί.

Σε περίπτωση όμως που, έτσι ξαφνικά, νιώσεις την ανάγκη να βγεις, εδώ θα δεις όλα αυτά που μπορείς να κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο!

The Blender Gallery

Όλα όσα μπορείς να κάνεις και να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Αν βρεθείς στη Γλυφάδα αυτό το Σαββατοκύριακο πέρνα μια βόλτα από το The Blender Gallery όπου μέχρι τις 30 Οκτωβρίου θα παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Δημήτρη Ντόκου, με τίτλο Alphabet.

Νύχτες Πρεμιέρας

Όλα όσα μπορείς να κάνεις και να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Έχουμε ξαναμιλήσει για τις Νύχτες Πρεμιέρας, το Φεστιβάλ το οποίο έκανε την έναρξή του στις 22 Σεπτεμβρίου. Εάν δεν είσαι ακόμα σίγουρα για το τι θέλεις να δεις, αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις.

7ος Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. και 6 χλμ. Λίμνης Μπελέτσι

Για έβδομη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται ο αγώνας δρόμου 10 χλμ. και 6 χλμ. Λίμνης Μπελέτσι, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου. Ώρα Eκκίνησης 6 χλμ. 08:30 Ώρα Eκκίνησης 10 χλμ. 09:30

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.

“Σεργιάνι στην Παράδοση”

Όλα όσα μπορείς να κάνεις και να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού 2021 την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου μπορείς να παρακολουθήσεις παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από το Λύκειο των Ελληνίδων.

“Φύλακας μιας επανάστασης” του Μάνου Καρατζογιάννη

Μέσα από τις διηγήσεις του “Άγνωστου Ιστορικού” και λογοτέχνη Γιάννη Βλαχογιάννη, ο οποίος δημοσίευσε τα πρώτα του λογοτεχνικά κείμενα με το ψευδώνυμο “Γιάννης Επαχτίτης”, ξεπροβάλλει η Ελλάδα ως πηγή νοσταλγίας ή ως ιστορική σύνθεση ζωντανεύοντας μορφές μιας άλλης εποχής όπως ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Γιάννης Μακρυγιάννης, ο Γεώργιος Καραϊσκάκης και ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Παραγωγή: Πολιτισμός Σταθμός Θέατρο – Συμπαραγωγή με το ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ Αγρινίου, την Αδελφότητα Ναυπακτίων Νομού Αττικής “Ο Έπαχτος” και το Διεθνές Φεστιβάλ Αναλόγιο

Δωρεάν είσοδος στα Μουσεία

Όλα όσα μπορείς να κάνεις και να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο
theacropolismuseum

Στο πλαίσιο του εορτασμού Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2021, η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και μουσεία του δημοσίου, αλλά και σε όσα ιδιωτικά μουσεία συμμετέχουν στον εορτασμό, είναι ελεύθερη. Ευκαιρία λοιπόν να επισκεφτείς όσα μουσεία προλαβαίνεις αυτό το Σαββατοκύριακο!

Συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Κηφισιά

Όλα όσα μπορείς να κάνεις και να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Μενάνδρεια 2021” – 11ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

Athens Coffee Festival 2021

Όλα όσα μπορείς να κάνεις και να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Αν λατρεύεις και εσύ τον καφέ, βρήκες τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο! Το Athens Coffee Festival αποτελεί πια σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες, αλλά και το ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται να γνωρίσει από κοντά όλες τις νέες ιδέες και τα δρώμενα της αγοράς, από τους  μεγάλους οίκους espresso, αλλά και τους καταξιωμένους Έλληνες και ξένους specialty coffee. Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν πήγαινε μια βόλτα στην Τεχνόπολη!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.