Έχεις χωρίσει, έχεις κλάψει, έχεις στεναχωρηθεί και ου το καθ’ εξής και επιτέλους πλέον νιώθεις καλά. Έλα όμως που συχνά πυκνά σε πιάνει μία, ας την πούμε κρίση, που επί της ουσίας βαριέσαι και θέλεις να στείλεις στον πρώην το κλασικό «τι κάνεις»; Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε το γιατί αυτό είναι λάθος και πόσα μειονεκτήματα έχει η επικοινωνία με τον πρώην. Οπότε θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Υπάρχουν (τουλάχιστον) 8 πράγματα που μπορείς να κάνεις αντί να στείλεις μήνυμα στον πρώην. Διάβασε παρακάτω και διάλεξε τι από αυτά θα κάνεις αντί να πιάσεις το κινητό σου.

Διάβασε ένα βιβλίο

4 βιβλία αυτοβελτίωσης που πρέπει να έχεις στη βιβλιοθήκη σου
unsplash.com

Πήγαινε να πάρεις ένα βιβλίο για το οποίο έχεις ακούσει καλά λόγια ή ένα που σου έχουν συστήσει. Θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς. Θα περάσει λίγο η ώρα, θα ασχοληθείς με κάτι άλλο και όταν θα το αφήσεις θα σου έχει περάσει η θέληση να του στείλεις.

Βρες μία νέα σειρά

8 σειρές για να δεις στο Netflix αυτό τον Αύγουστο
unsplash.com|Marvin Meyer

Ο σκοπός σε αυτή την περίπτωση είναι να κολλήσεις. Μη σου πω να δεις και έναν ολόκληρο κύκλο την ίδια μέρα. Μπες στο Netflix και δες ποια σειρά θα σου τραβήξει την προσοχή. Απλά πάτα play!

Ασχολήσου με τη μαγειρική

Τα τέσσερα βασικά λάθη που κάνεις στη μαγειρική
Pekic/iStock

Σίγουρα υπάρχουν κάποια φαγητά που θέλεις πολύ να φτιάξεις αλλά ποτέ δεν είχες χρόνο ή ποτέ δεν είχες ασχοληθεί. Ήρθε η ώρα! Άνοιξε το βιβλίο με τις συνταγές, ή τον Άκη στο YouTube και σου καλή επιτυχία!

Πήγαινε για γυμναστική

Γιατί η μπανάνα είναι το ιδανικό σνακ πριν την προπόνησή σου

Βρες τι είδους γυμναστική σου αρέσει να κάνεις και αφοσιώσου εκεί. Μπορεί να είναι το τρέξιμο, η yoga, ο χορός, το κολύμπι, ό,τι και να είναι, don’t let go.

Φτιάξε νέα λίστα με τραγούδια στο κινητό σου

Πλέον θα μπορείς να βάζεις και μουσική στα Instagram stories σου
OQMI

Αυτή είναι μία δουλειά που θεωρητικά όλοι θέλουμε να κάνουμε αλλά που χρόνος να κάτσεις να ασχοληθείς με τις ώρες με τις λίστες των τραγουδιών σου; Για τις περιπτώσεις που θες να σου αποσπάσεις την προσοχή είναι ό,τι πρέπει!

Πάρε τηλέφωνο τους γονείς ή τους συγγενείς σου

Πάρε το τηλέφωνο και πιάσε την κουβέντα με όποιον έχεις να τα πεις καιρό. Θα περάσει σίγουρα έτσι η ώρα και μετά δεν θα θες καν να είσαι κοντά στο κινητό σου.

Μήπως να γράψεις κάπου τις σκέψεις σου;

Ημερολόγιο ευγνωμοσύνης εστίασε σε όσα σε κάνουν να χαμογελάς
Bustle
Είναι θεραπευτικό να αφήνεις τα χέρια σου να μιλήσουν στο χαρτί. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι, ούτε τι ούτε πως θα γράψεις κάτι. Πάρε ένα μολύβι και απελευθέρωσε τις σκέψεις σου.

Πάρε τις φίλες σου για δυνατή έξοδο

8 πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου όταν πίνεις αλκοόλ
Byrdie

Οι φίλες είναι για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις. Όποτε νιώθεις πως πας να «κυλήσεις» κανόνισε να δεις τις κολλητές σου και να κάνετε κάτι ωραίο. Υπάρχουν τόσα spots για Κυριακάτικο brunch και τόσα bar για το ποτάκι του Σαββάτου. Εκμεταλλευτείτε το!

featured image: Inspired by this