Καλώς ή κακώς, με το να #μένουμεσπίτι και το να δουλεύουμε σπίτι, δε “γλιτώνουμε” από τα meetings με τους συναδέλφους, ακόμα και μέσω Zoom ή Skype. Φυσικό είναι το να αναγκαζόμαστε να αποχωριστούμε τις αγαπημένες μας πιτζάμες σε αυτές τις περιστάσεις και να καταλήγουμε να στεκόμαστε μπροστά στη ντουλάπα μας, έχοντας σχεδόν ξεχάσει πως έχουμε και κανονικά ρούχα. Μπορεί το Zoom να σου επιτρέπει να ξεχνάς κυριολεκτικά τι σημαίνει παντελόνι, αλλά με το top δεν ισχύει το ίδιο.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα item που μπορεί να σε σώσει από αυτή τη μικρή κρίση. Είναι το ζιβάγκο σου.

Το ζιβάγκο καλύπτει το 75% της εικόνας που θα δουν οι συνάδελφοί σου στις οθόνες τους. Μπορείς να εμπλουτίσεις το virtual look σου με σκουλαρίκια ή κάποιο άλλο κόσμημα. Το θετικό με αυτό το item είναι πως βάζει όλο σου το πρόσωπο σε ένα πλαίσιο. Παράλληλα σε κάνει να δείχνεις έξυπνη, παίρνοντας από την εικόνα σου τα όποια δείγματα “καραντίνας” και υπερβολικού ύπνου.

Πως θα φορέσεις φέτος το χειμώνα το ζιβάγκο
www.shopbop.com

Οι εποχές μπορεί να αλλάζουν και τα πράγματα να καταρρέουν το ένα μετά το άλλο, αλλά αν κάτι μένει αναλλοίωτο, αυτό είναι ένα σκουρόχρωμο ζιβάγκο που κολακεύει κυριολεκτικά τους πάντες. Στο επόμενο Zoom meeting σου λοιπόν, επίλεξε το αγαπημένο σου ζιβάγκο και συνέχισε να δείχνεις επαγγελματίας. Ακόμα και με φόντο τις κούπες στο ράφι της κουζίνας.

Κάνε scroll κάποια από τα αγαπημένα μας ζιβάγκο, στα οποία θα μπορούσες να επενδύσεις:

myfashionfruit.com
asos.com
Zara
prettylittlething.com
boohoo
featured image: thecut.com