Είτε αγαπάς την επαφή με το νερό, είτε την άνεση του να απολαμβάνεις μια παγωμένη Margarita διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο, οι μέρες στην παραλία είναι οι καλύτερες μέρες της χρονιάς. Υπάρχει όμως κάτι που τις κάνει ακόμα καλύτερες: το σωστό outfit. Αν απορείς τι να φορέσεις σε μια τέτοια μέρα, για να μη σε βρει το κλικ της κάμερας ντυμένη υπερβολικά, δες παρακάτω οχτώ fashion προτάσεις μας.

Ψηλόμεσο Shorts + Bikini Top + Καπέλο + Ψάθινη Τσάντα

@_HOLLYT

Όσο κι αν λατρεύεις το κλασικό, ψάθινο καπέλο σου, ένα visor θα δώσει το extra στοιχείο στο look παραλίας. Θα το κάνει λίγο πιο αθλητικό από το αναμενόμενο, και έτσι εσύ θα κληθείς να φέρεις την ισορροπία με ένα ψηλόμεσο shorts και μια straw bag.

Ολόσωμο Μαγιό + Denim Φούστα

@CLAIRE_MOST

Κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη, επιλέγοντας ένα ολόσωμο μαγιό, το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει και τον ρόλο του top στον καφέ ή το φαγητό μετά το μπάνιο. Στο μεταξύ, δεν μπορούν να πάνε και πολλά πράγματα λάθος αν το bottom κομμάτι του look σου είναι μια τζιν φούστα.

Πουκάμισο +Μαντίλι + Bikini

@JULIAMATEIAN

Μην υποτιμάς ένα κλασικό πουκάμισο σε ό,τι έχει να κάνει με outfits παραλίας. Ειδικά αν ψάχνεις ένα item με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις αρκετές εναλλακτικές. Φόρεσε το oversize πουκάμισό σου, παίξε με ένα μαντίλι στα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη. Δε χρειάζεσαι καν κάτω μέρος.

Kimono + Bikini Top + Παντελόνι

@REDDIEHARREL

Ένα ελαφρύ κιμονό είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνεις το look της παραλίας πιο sophisticated. Ειδικά αν το συνδυάσεις με ένα cigarette παντελόνι μπορείς να κάνεις κάθε δραστηριότητα μετά το μπάνιο, ακόμα και ένα early drink.

Maxi Φόρεμα + Embellished Τσάντα

@EMILISINDLEV

Ένα maxi φόρεμα σου δίνει το πιο εύκολο αλλά όχι απλοϊκό αποτέλεσμα. Είναι χαλαρό, δε σε ζεσταίνει, δείχνει fashion αντίληψη και δε χρειάζεται πολλά για να γίνει κανονικό outfit. Συνδύασε το με μια πιο extravagant τσάντα με κεντήματα.

Crop Top + Γυαλιά Ηλίου + Παρεό

@ALESSANDRAGL

Τα παρεό είναι items που κυριολεκτικά έχουν φτιαχτεί για την παραλία. Έτσι αν σκοπεύεις να περάσεις όλη τη μέρα στη θάλασσα, ένα παρεό είναι απαραίτητο για μέσα στη τσάντα σου. Δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να το κάνεις κέντρο του outfit σου. Δώσε του ρόλο φούστας και συνδύασε το με ένα crop top.

High-Waist Παντελόνι + Μαντίλι + Γυαλιά Ηλίου + Κρίκοι

@THATSALEAF

Αν ο στόχος σου από την καλοκαιρινή σου εξόρμηση είναι η τέλεια Instagram φωτογραφία, τότε φόρεσε το μαντίλι σου σαν bikini τοπ και συνδύασέ το με το λινό, ψηλόμεσο παντελόνι σου. Ένα ζευγάρι κρίκοι θα αναβαθμίσουν το όλο outfit.

Πουκάμισο+ Shorts + Ψάθινη Tote Τσάντα + Σανδάλια

@HONEYNSILK

Καταλήγουμε στην πιο απλή, in fashion και εύκολη λύση. Δέσε το πουκάμισό σου στη μέση και συνδύασέ το με το ριγέ shorts σου και τη μεγάλη, ψάθινη tote σου.