ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Το savoir ville προτείνει:

Dash & Lily's Book of Dares” Rachel Cohn & David Leviathan

 βιβλία savoir ville

Η Lily κρύβει στο ράφι του βιβλιοπωλείου ένα τετραδιάκι moleskine γεμάτο στοιχεία. Όταν τα Χριστούγεννα το ανακαλύπτει τυχαία ο Dash, ξεκινά η περιπέτεια τους. Πολύ πιο έξυπνο και αστείο απ'ότι θα περίμενες, στο Book of Dares θα βρεις τους πιο εκκεντρικούς χαρακτήρες, με τον Dash να σε κερδίζει στη κάθε σελίδα που διαβάζεις. Θα σε κάνει να περάσεις τις γιορτές σου με το χαμόγελο στα χείλη.

“Let it Snow” John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle

 11088883655_0cbea153d4_z

Τρεις μικρές χειμωνιάτικες ιστορίες που στο τέλος τους συνδέονται με έναν παράξενο τρόπο. Ο ρομαντισμός και η γαλήνη που χρειάζεσαι στις διακοπές σου για να χαλαρώσεις και να νιώσεις τη μαγεία. Κάτι μικρό να προσθέσεις στο βράδυ που θα έβλεπες ξανά το Love Actually.

My True Love Gave to Me: Twelve Holiday Stories” Stephanie Perkins, Rainbow Rowell, Holly Black, Gayle Forman, Jenny Han, David Leviathan, Laini Taylor...

 βιβλία savoir ville

Αν σ'αρέσουν οι Χριστουγεννιάτικες οικογενειακές ταινίες, τα special επεισόδια των αγαπημένων σου sitcoms, αν σ'αρέσει το χιόνι και η ζεστή σοκολάτα, τότε αυτό το βιβλίο είναι το μπολ με τα ζαχαρωτά σου. Δώδεκα ιστοριούλες από τους πιο πετυχημένους -και προσωπικά αγαπημένους- συγγραφείς του είδους. Δώδεκα ιστορίες που έχουν μαγέψει όλους όσους έχουν προλάβει να διαβάσουν αυτή την καινούρια ανθολογία.

2 replies

Trackbacks & Pingbacks


Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.