Ένα cyberpunk θρίλερ στη σκοτεινή, βιομηχανική πλευρά της Νέας Υόρκης με πρωταγωνιστή έναν hacker που προσπαθεί να φέρει την απόλυτη οικονομική ύφεση υπέρ των λιγότερο προνομιούχων σε συνεργασία με μία αναρχική ομάδα που θυμίζει τους Anonymous.

Φοβερά προκλητική σειρά για τα αμερικανικά δεδομένα ως προς την πολιτική του ιδεολογία. Έχει πεντακάθαρη εικόνα και σύγχρονη μουσική που δένει τέλεια στο μοντάζ του θρίλερ. Ο πρωταγωνιστής κάνει θαύματα υποδυόμενος ότι πάσχει από social anxiety και ο villain της σειράς, ο Σουηδός Martin Wallström, σε καθηλώνει με το παγωμένο του βλέμμα. Δημιουργός είναι ο Sam Esmail, ο άνθρωπος που έφερε το Comet (ρομαντική sci-fi ταινία, δες την). Ως ένα σημείο μπορείς να παρακολουθήσεις την ορολογία των υπολογιστών, δεν είναι αρκετά απλοποιημένη, αλλά είναι κατανοητή. Έχει ξεκάθαρες επιρροές από το Fight Club και με πωρώνει με τον πόλεμο που στήνει στον καταναλωτισμό και την προνομιούχα τάξη. Στο σύνολο της, είναι μία σκοτεινή, άκρως εθιστική σειρά.

Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν πριν καν προβληθεί ο πιλότος της, θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα ολοκληρωθεί στις 26 Αυγούστου.