Ας μη γελιόμαστε! Καλοκαίρι τέλος (ένα δάκρυ κύλισε και αναστεναγμός ακούστηκε)! Μπορεί ακόμα ο καιρός να είναι καλός, να έχει ζέστη (και κουνούπια) αλλά η καλοκαιρινή περίοδος έχει τελειώσει. Και τι κάνουμε κάθε φθινόπωρο ή μεταβατική περίοδο; Προτού μπούμε σε έξοδα για νέα ρούχα, βλέπουμε τι μπορούμε να κρατήσουμε από την προηγούμενη εποχή και απλά συνδυάζουμε σωστά. Δες λοιπόν, τι πρέπει να κρατήσεις από τα καλοκαιρινά σου και πως μπορείς να τα φορέσεις τη φθινοπωρινή περίοδο.

1. Λευκό παντελόνι

 white trouser

Πολύ καλά διάβασες! Αν έχεις ένα λευκό, κατά προτίμηση, denim παντελόνι, τότε μπορείς να το φορέσεις και αυτές τις μέρες. Φόρεσε το με αθλητικά παπούτσια ακόμη και με brogues (χωρίς κάλτσες, έχουμε πει ε;) και συνδύασε το με t-shirt μακρυμάνικα και jean jacket.

2. Jean jacket

 jean jacket

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, το jean jacket, είναι επίσης ένα κομμάτι που θα σε σώσει αυτές τις μέρες. Για τα πρωινά που έχει ψύχρα ή τη βραδινή βόλτα που το επιβάλει, ένα τέτοιο passepartout item φοριέται όλες τις εποχές.

3. Floral πουκάμισο

 floralshirt

Δεν μιλάμε φυσικά για οποιοδήποτε floral πουκάμισο αλλά τα λουλουδάτα πουκάμισα, αν συνδυαστούν με πιο φθινοπωρινά κομμάτια (πχ. Ένα μαύρο παντελόνι) μπορούν άνετα να φορεθούν λίγο ακόμη.

4. Λευκά sneakers

 white sneakers

Οι εποχές που φορούσαμε τα λευκά μας sneakers μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι, έχουν περάσει, ευτυχώς, ανεπιστρεπτί. Η μόδα πλέον είναι casual και πιο sporty από ποτέ, γι’ αυτό θυμήσου μας: τα sneakers σου θα φορεθούν όλο το χρόνο!