Κάθε χρόνο τέτοια μέρα όλοι στην παρέα θυμόμαστε την ίδια ιστορία: Τη φίλη μας την Κωνσταντίνα που σαν πρωτοετής φοιτήτρια ήταν ερωτευμένη με τον συμφοιτητή μας τον Νίκο. Ο Νίκος μας κάλεσε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας και εμείς θα θυμόμαστε για πάντα την αγωνία της πριν βρεθούμε στον χώρο του event, τις ώρες που χρειάστηκε μέχρι να επιλέξουμε τι θα φορέσει και τι χρώμα κραγιόν θα βάλει. Μετά θα θυμόμαστε ότι ο Νίκος έφτασε στο ραντεβού μαζί με το κορίτσι του. End of love story, αλλά όχι τέλος όλης της ιστορίας. Γιατί σε μία μέρα Θετικής Ενέργειας μία απόρριψη δεν σημαίνει τίποτα. Εκτός αν είναι η πρώτη σου. Αλλά ακόμα κι αυτή τελικά τη θυμόμαστε και γελάμε.

Η Amita Motion μας καλεί και φέτος, για 14η συνεχόμενη χρονιά, να δούμε την #kathemera πιο θετικά, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ!

Το πιο ανατρεπτικό μουσικό event, με το μεγαλύτερο line up που ανέβηκε ποτέ στη σκηνή, αποτελούμενο από τους: Κωνσταντίνο Αργυρό, ΜΕΛΙSSΕS, Ελένη Φουρέιρα, Fy, Light, Playmen, Sin Boy, Snik, ενώ Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής θα είναι οι Marcus & Martinus! Μαζί τους οι: Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.

Το event θα παρουσιάσουν ο Ζήσης Ρούμπος και η Josephine!

Για πρώτη φορά φέτος, η Ελένη Φουρέιρα και ο ράπερ Lil Barty θα παρουσιάσουν το τραγούδι που δημιούργησαν μαζί με το κοινό στην πλατφόρμα Playmotion με τίτλο “Join the Beat”!

Ο παλμός της θετικής ενέργειας δεν τελειώνει εδώ! Μέχρι και την ημέρα του event, το Playmotion by Amita Motion μας προσφέρει #kathemera νέες εκπλήξεις και εμπειρίες. Οι τυχεροί κωδικοί κάτω από το καπάκι της συλλεκτικής συσκευασίας Amita Motion 1Lt χαρίζουν προσκλήσεις για το Golden Zone(!) της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019, Meet and Greet με τους αγαπημένους καλλιτέχνες (Κωνσταντίνε μου ερχόμαστε) και συλλεκτικά t-shirts!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι ένας θεσμός που σέβεται το περιβάλλον. Έτσι, η Amita Motion, θα φροντίσει και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που θα χρησιμοποιηθούν.

Τελικά τι κοινό έχει η Ημέρα Θετικής Ενέργειας με την πρώτη χυλόπιτα; Μένουν και τα δύο αξέχαστα!

Ζήσε και εσύ την εμπειρία, δες την #kathemera και μία απόρριψε πιο θετικά!