Μπορεί να φαίνεται το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου γι’ αυτούς να σχεδιάσουν ολόκληρες κολεξιον που το επόμενο διάστημα θα  αγαπήσει και θα φορέσει ο περισσότερος κόσμος. Όταν όμως πρόκειται για ο δικό τους προσωπικό ντύσιμο, τα καταφέρνουν πάντοτε εξίσου καλά;

 Άλλοι προτιμούν ένα λιτό και απέριττο σύνολο, ενώ άλλοι με σκοπό να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού, υπερ-φορτώνουν όχι μόνο το σκηνικό της επίδειξης αλλά και τον εαυτό τους. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο Jeremy Scott. Στην παρουσίαση της δικής του συλλογής για την Άνοιξη του 2015, εκτός από το εξτραβαγκαντ σακάκι και τα κοσμήματα που έμοιαζαν με καραμέλες, πήρε μαζί του στο catwalk και τη Miley Cyrus, ντυμένη φυσικά κατά το ίδιο τρόπο. Για την παρουσίαση της Moschino από την άλλη, στο τέλος του show ο Jeremy Scott προτίμησε πιο απλό σύνολο με μαύρο δερμάτινο παντελόνι και t-shirt με στάμπτα σχεδιασμένο από τον ίδιο.

jeremy scott Jeremy Scott-moschino

Για την επίδειξη της Gucci, η creative director του οίκου Frida Giannini, επέλεξε τζιν παντελόνι και πουκάμισο από τη συλλογή της με τυπωμένα λουλούδια εμπνευσμένο απο τα 70’s. Η Diane Von Furstenberg επέλεξε το πράσινο, σε ένα αέρινο, ριχτό φόρεμα από τη συλλογή της. Από την άλλη, στο σύνολο που επέλεξε ο Tom Ford κυριαρχεί το τζιν, ανοιχτό και σκούρο και προφανώς μας προιδεάζει για  την τάση που θα επικρατήσει τον ερχόμενο χειμώνα. Όσο για τη Donatella Versace, φαίνεται να μην ενθουσίασε και πολύ με τις προσωπικές στιλιστικές της επιλογές, αφού την έχουμε συνηθίσει με κάτι παραπάνω από το total black σύνολο που επέλεξε για το show της, σε αντίθεση με την Consuelo Castigliani της Marni, που παρόλο που φόρεσε επίσης total black, τη διαφορά έκαναν οι πλατφόρμες της.

Frida Giannini-Gucci DVF Donatella Versace C. Castigliani-Marni

Για το τέλος άφησα τους πάντα σεταρισμένους αδερφούς Dsquared, Dean και Dan, που προτίμησαν blue jeans με λευκό t-shirt και μαύρο σακάκι, αλλά και τον Tommy Hilfiger, από τον οποίο δεν έλειπε η κλασική αμερικάνικη ΄΄στολή΄΄ : blue jeans, λευκό πουκάμισο και sneakers.

DSQ Tommy Hilfiger