Τι εννοεί ο Brad Pitt όταν λέει ότι αφήνει σιγα σιγά την ηθοποιία;

Τι εννοεί ο Brad Pitt όταν λέει ότι αφήνει σιγά σιγά την υποκριτική;

Βασικά, δεν το εννοεί

Ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε και να ελπίζουμε. Γιατί -άσχετα με όσα λέει- εμείς είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να δούμε την νέα του ταινία υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Quentin Tarantino. Κι ο Αύγουστος δεν είναι πολύ μακριά πια.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό GQ, στα πλαίσια της προώθησης της νέας του ταινίας, ο Brad Pitt αναφέρθηκε και στην πορεία της καριέρας του. Έδωσε έτσι κάποια στοιχεία - ή και ξεκάθαρες δηλώσεις - για αυτή. Η αλήθεια είναι πως όσο περνά ο καιρός τον βλέπουμε όλο και λιγότερο στις οθόνες μας και σε νέες παραγωγές. Ο ίδιος μάλιστα είπε αναφερόμενος στην ηθοποιία:

"Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι για νεότερους άντρες - όχι ότι δεν υπάρχουν σημαντικοί ρόλοι για μεγαλύτερους χαρακτήρες - απλά αισθάνομαι ότι το ίδιο το παιχνίδι θα εξελιχθεί φυσικά. Θα υπάρξει μια φυσική επιλογή σε όλο αυτό".

Δεν είναι ψέμα το ότι όντως οι περισσότερες νέες ταινίες μας συστήνουν σε νέους ηθοποιούς συνεχώς. Φρέσκα πρόσωπα που ανέρχονται στην επιφάνεια και πρόκειται να μας απασχολούν τα επόμενα χρόνια - αν βέβαια τα καταφέρουν. Οι παλιότεροι, όμως, που όντως τα κατάφεραν και ξεχώρισαν μέσα στα χρόνια, όπως και ο Brad Pitt, αισθάνονται ένα χρέος να δώσουν τη θέση τους σε αυτά τα παιδιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαθούν τελείως από το προσκήνιο. Και παρά τα όσα λέει και ο Brad Pitt, δεν φαίνεται να κάνει κάτι ανάλογο σήμερα.

Το γεγονός ότι είναι άμεσα εμπλεκόμενος σε νέες παραγωγές του Netflix δείχνει ότι προσπαθεί να συμβαδίζει με τα πράγματα.

Το War Machine, το Okja, το OA φέρουν στα credits το όνομά του - είτε ως ηθοποιός είτε ως παραγωγός. Όπως λέει και ο ίδιος "εκτιμώ τις υπηρεσίες streaming γιατί βλέπουμε όλο και περισσότερα ποιοτικά project να γίνονται". Όλα αποδείξεις ότι έχει να δώσει ακόμα στο χώρο. Τώρα αν αυτό θα είναι μέσω της ηθοποιίας ή της παραγωγής, εκείνος το γνωρίζει καλύτερα.

Μια από τις παραγωγές του που περιμένουμε με ανυπομονησία είναι το The King που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά στο Netflix. Βασισμένο στο σαιξπηρικό έργο για τον Βασιλιά Ερρίκο IV και V, θα περιστρέφεται γύρω από μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους για το βασίλειο. Βέβαια, ένας βασικός λόγος για τον οποίο ανυπομονούμε είναι γιατί θα πρωταγωνιστεί ο Timothee Chalamet. Ένα μικρό ευχαριστώ στον Brad Pitt εδώ για τέτοιες παραγωγές.

Ως πρωταγωνιστή θα τον δούμε στην ταινία Ad Astra. Εκεί αναλαμβάνει κι εκείνος μια αποστολή στο διάστημα, όπως πολλοί έχουν κάνει κατά καιρούς στο Χόλυγουντ. Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι πράγματι ο Brad Pitt δε θα μας λείψει και τόσο μιας και μας έχει εξασφαλίσει για ένα αρκετό διάστημα με τις επόμενες παραγωγές του. Δεν είμαστε έτοιμοι, όμως, ακόμα για να μας λείψει όσο κι αν εκείνος επιμένει ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί.


Featured Image: celebritywshow.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.