Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι είναι τελικά αυτό που ελκύει τους άντρες σε μια γυναίκα

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τελικά ελκύει τους άντρες σε μια γυναίκα

Ναι, είμαστε στο 2020 και τα αγόρια θέλουν κάτι παραπάνω από ένα όμορφο πρόσωπο

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους άντρες, πολλά κορίτσια εκεί έξω έχουν στο μυαλό τους πως έλκονται από πολύ όμορφες και νέες γυναίκες. Ότι πάντα κοιτάζουν την πιο όμορφη γυναίκα όταν θέλουν να φλερτάρουν. Αυτή η σκέψη είναι λάθος. Οι γυναίκες είναι πανέμορφες, ανεξαιρέτως. Ας ξεχάσουμε λοιπόν λανθασμένες απόψεις και στερεότυπα που διαιωνίζονται.

Μια νέα έρευνα από το Northwestern University ήρθε πάνω στην ώρα, για να βγάλει περιττές δικαιολογίες και δεδομένα, από το τραπέζι

Φαίνεται πως ο σύγχρονος άντρας έλκεται από χαρακτηριστικά που συμβαδίζουν με την εποχή. Αυτό που θέλει είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από απλά ένα όμορφο πρόσωπο. Ναι, οι ερευνητές εντόπισαν το εξής στα κράτη που η ισότητα των δύο φύλων είναι σε έναν καλό δρόμο: Οι άντρες βρίσκουν την ευφυΐα εξαιρετικά ελκυστική σε μια γυναίκα.

Πώς ένας καλοντυμένος άντρας άλλαξε την οπτική μου για το στιλ 

Throwback Magazine

Τι ακριβώς ψάχνει ένας άντρας λοιπόν;

Σύμφωνα με την Alice Eagly, επικεφαλής των ερευνητών: "Οι άντρες αναζητούν συντρόφους που μπορούν να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση του κόστους και την αύξηση των οφελών στη μελλοντική ζωή τους". Αυτό λοιπόν που πρέπει να φροντίσεις στο επόμενο ραντεβού σου, δεν είναι τόσο το κραγιόν ή το outfit σου. Αλλά το να δείχνεις σίγουρη, επιτυχημένη και στοχοπροσηλωμένη. Πρόκειται για ένα ευχάριστο νέο για όλες τις γυναίκες εκεί έξω που νόμιζαν πως η #girlboss στάση τους, τις κρατούσε μακριά από τους στόχους τους στα ερωτικά τους.

Ξέραμε καιρό πως το παιχνίδι του φλερτ έχει αλλάξει. Ωστόσο δε μπορούμε να μη χαρούμε για αυτές τις στιγμές νίκης που τα στερεότυπα μένουν "έξω από το πλοίο".

Πηγή: Your Tango
featured image: POPBELA.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.