Διάβασε παρακάτω ποιο είναι αυτό το ένα πράγμα που σε εκνευρίζει στους ανθρώπους γύρω σου. Ποιο είναι λοιπόν αυτό το στοιχείο που ενοχλεί το κάθε ζώδιο;

Κριός | Αδράνεια

Οι Κριοί είναι πολύ ανταγωνιστικοί άνθρωποι. Πάντα προσπαθούν να τερματίσουν και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους. Ως ηγέτες εκ φύσεως, συχνά οι άνθρωποι γύρω τους τους βλέπουν ως πρότυπα. Έτσι νιώθουν πως η έλλειψη παραγωγικότητας κάνει κακό και είναι σημάδι έλλειψης σεβασμού.

Ταύρος | Πούλημα

Οι Ταύροι θέλουν να νιώθουν πως μπορούν να υπολογίζουν σε σένα. Δεν αντέχουν τους ανθρώπους που αλλάζουν γνώμη από τη μια στιγμή στην άλλη. Τους κουράζουν όσοι ακυρώνουν σχέδια την τελευταία στιγμή και δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους. Για να σε εκτιμήσει ένας Ταύρος, θα πρέπει να είσαι αξιόπιστος και να του δείχνεις πως μπορεί να βασιστεί σε σένα.

Δίδυμοι | Μονοτονία

Οι Δίδυμοι δε θέλουν τα πράγματα να είναι συνεχώς τα ίδια. Δεν θέλουν να πηγαίνουν στο ίδιο μπαρ κάθε Σαββατοκύριακο. Δεν θέλουν να πηγαίνουν για bowling κάθε Τρίτη ή να μιλάνε για την ίδια σειρά κάθε φορά. Είναι ενοχλητικό για εκείνους το να μπορούν εύκολα να μαντέψουν τι θα πεις ή τι θα κάνεις. Θα τους κουράσει εύκολα μια σχέση ή μια φιλία που γίνεται ανησυχητικά προβλέψιμη.

Καρκίνος | Αυτοπεποίθηση

Οι Καρκίνοι τείνουν να είναι πολύ ανασφαλείς. Συνήθως, αυτό που τους εκνευρίζει σε ένα άλλο άτομο είναι η αυτοπεποίθηση. Ειδικά όταν όλη αυτή η σιγουριά έχει να κάνει με κάτι στο οποίο ο Καρκίνος νιώθει ανεπαρκής. Αν ο Καρκίνος νιώθει ανασφάλεια με το σώμα του, θα βρει ανθρώπους που βρίσκουν την εμμονή με το fitness εκνευριστική. Αν είναι ανασφαλής με την ευφυΐα του, δύσκολα θα μιλήσει με ανθρώπους που νιώθουν σιγουριά για την εξυπνάδα τους.

Λέων | Αδιαφορία

Οι Λέοντες απαιτούν προσοχή και συνήθως εμπλέκονται σε κάποιο drama. Εκνευρίζονται όταν ένα άτομο του κύκλου τους δεν ενδιαφέρεται πολύ για όσα κάνουν. Αν ένας φίλος ή ο σύντροφός τους δεν προσέξει το καινούργιο κοστούμι τους ή τα glittery παπούτσια τους, θα τους προκαλέσει νεύρα. Αν θες να σε αγαπήσει ένα Λιοντάρι, φρόντισε να το βάλεις στο κέντρο της προσοχής σου.

6 tips για να “συμμαζέψεις” τη ζωή σου το 2020
Image via Frank Terry, Darling Issue No. 21

Παρθένος | Ανάγκη για προσοχή

Οι Παρθένοι συνήθως θέλουν να περνούν απαρατήρητοι. Έτσι δε μπορούν να καταλάβουν τους ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για να τους προσέξουν οι άλλοι. Τους φαίνεται ενοχλητικό το να θέλει κάποιος να προβάλει τόσο έντονα τα μειονεκτήματα και τις ανασφάλειες του.

Ζυγός | Τάση για αντιπαράθεση

Το πιο ενοχλητικό πράγμα για έναν Ζυγό είναι το να θέλει ένας άνθρωπος συνεχώς να αντιπαρατίθεται. Κάποιος που ψάχνεται μονίμως για καυγά ή διαφωνία. Οι Ζυγοί συχαίνονται τις αντιπαραθέσεις και τέτοιοι άνθρωποι τους προκαλούν stress. Αν κάνεις παρέα με έναν Ζυγό, καλύτερα να κρατήσεις τα πνεύματα όσο πιο cool γίνεται.

Σκορπιός | Χειριστικότητα

Οι Σκορπιοί είναι πολύ έξυπνοι και έχουν έντονη αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, είναι πολύ καχύποπτοι και δύσκολοι στο να εμπιστευτούν. Δεν τους αρέσει να νιώθουν πως κάποιος προσπαθεί να υποτιμήσει τη νοημοσύνη τους ή να τους χειριστεί. Για παράδειγμα, κάποιος που ίσως πει αόριστα “περάσαμε πολύ ωραία χθες”, και μετά δεν αναλύσει και δώσει λεπτομέρειες, θα τους εκνευρίσει. Αν είσαι φίλος με έναν Σκορπιό, μην προσπαθείς να καθοδηγήσεις τις συζητήσεις, μπες κατευθείαν στο ψητό.

Τοξότης | Neediness

Οι Τοξότες χρειάζονται ελευθερία. Δεν θέλουν να νιώθουν ότι κάποιος συνεχώς τους χρειάζεται ή βασίζεται σε εκείνους. Για αυτό εκνευρίζονται με τους needy ανθρώπους. Νιώθουν πως τους πνίγουν όταν καθημερινά υπολογίζουν σε εκείνους για κάτι. Είναι πιο άνετοι όταν οι άλλοι είναι σχεδόν αδιάφοροι για το αν θα πάνε τελικά μαζί τους για καφέ ή για το αν θα έρθουν στο party.

Αιγόκερως | Σπατάλη

Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί και υπεύθυνοι. Η ελαφρότητα τους ενοχλεί. Σιχαίνονται τα χαζά και μη πρακτικά πράγματα. Θέλουν όλα να είναι απλά και να βγάζουν νόημα. Ένας Αιγόκερως θα κάτσει μπροστά από ένα τζάκι και θα μιλήσει για πολιτική. Δε θα πάει στο καραόκε να πιει σφηνάκια τεκίλα και να τραγουδήσει Backstreet Boys.

Υδροχόος | Απαισιοδοξία

Οι Υδροχόοι από τη φύση τους έχουν ταλέντο στο να λύνουν προβλήματα και συνήθως είναι πολύ αισιόδοξοι. Ενοχλούνται από την απαισιοδοξία. Θέλουν να περιβάλλονται από άτομα που δεν βλέπουν πάντα το χειρότερο δυνατό σενάριο και δεν είναι ανοιχτά στις λύσεις των προβλημάτων τους. Οι Υδροχόοι κρατούν τα πράγματα χαλαρά και στην επιφάνεια, για να λύνουν όποιο θέμα προκύπτει. Αν, λοιπόν, είσαι απαισιόδοξος μαζί του, λογικά θα σου ζητήσει να φύγεις.

Ιχθύες | Υπεροψία

Οι Ιχθύες ενοχλούνται από τους “ξερόλες”. Ειδικά όταν τους ντροπιάζουν και είναι εύκολο για αυτούς το να τους αποδείξουν πως κάνουν λάθος. Τα Ψαράκια δεν είναι εγωκεντρικά και έχουν ενσυναίσθηση, οπότε δε μπορούν να αντιληφθούν γιατί κάποιος να θέλει να τους μειώσει.

Δες ακόμα: Τι έχει ανάγκη το κάθε ζώδιο από έναν σύντροφο;

featured image: Elite Daily