Για τις συστάσεις, να πούμε λίγα λόγια για την εκπομπή The Trip. Ξεκίνησε από το βρετανικό κωμικό δίδυμο των Steve Coogan και Rob Brydon στην Αγγλία κι έπειτα επεκτάθηκε και σε άλλες χώρες. Συγκεκριμένα υπάρχουν τα The Trip to Italy και The Trip to Spain που είναι τόσο απολαυστικά όσο και το χιούμορ των δύο ταξιδιωτών τους.

Η εκπομπή The Trip ήρθε στην Ελλάδα, άρα αναγκαστικά περιμένουμε πολύ μουσακά στις οθόνες μας

Οι δύο κωμικοί βρέθηκαν στη χώρα μας για τα γυρίσματα της σειράς τους. Όπως συνήθως, αυτή θα αποτελείται από έξι επεισόδια των 30 λεπτών. Aργότερα αυτά θα επεξεργαστούν και θα γίνουν μια ταινία μεγάλου μήκους. Ο Coogan και ο Brydon θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Θα τρώνε και θα σατιρίζουν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Οι δυο τους μονίμως θυμίζουν φίλους που είναι χρόνια κολλητοί και έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό οικειότητας ώστε να κάνουν τρομερά αστεία μεταξύ τους. Κι αυτό η αλήθεια είναι πως ισχύει. Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας και φιλίας, η οικειότητα είναι δεδομένη.

Όλες οι τοποθεσίες που γυρίστηκε το The Trip to Greece

Ευτυχώς, ο Coogan και ο Brydon παίρνουν στα σοβαρά τον τίτλο της εκπομπής τους. Γι’αυτό άλλωστε προσπάθησαν να γυρίσουν όσα περισσότερα μέρη της Ελλάδας γίνεται. Πέρα από τα πολύ κλασικά αξιοθέατα που επιβάλλεται να δουν, εκείνοι επισκέφθηκαν και άλλες πόλεις. Στη λίστα τους βρίσκονται κυρίως η Καβάλα, τα Στάγειρα, η Επίδαυρος, η Ύδρα, η Πύλος κι άλλες όμορφες και γραφικές τοποθεσίες.

Αυτό που δεν περιμέναμε με τίποτα όμως ήταν πως η Ελλάδα θα είναι ο τελευταίος τους προορισμός στο The Trip. Με αυτό το ταξίδι αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την εκπομπή τους μετά από τέσσερις σεζόν. Και οι δύο φοβήθηκαν ότι η σάτιρα και τα αστεία μπορεί να αρχίσουν να επαναλαμβάνονται και όλο αυτό να γίνει κουραστικό. Έτσι αποφάσισαν να κλείσουν αυτόν τον όμορφο κύκλο με ένα ταξίδι που και οι δύο ήθελαν πολύ.

Τα πρώτα επεισόδια της εκπομπής προβάλλονται ήδη από το βρετανικό κανάλι, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται να κυκλοφορήσει και η κινηματογραφική version του ταξιδιού στην Ελλάδα. Εμείς από τώρα φωνάζουμε: Yamas!

Featured Image: theguardian.com