Τα τελευταία χρόνια η JLo μάς έχει συνηθίσει σε περισσότερες ρομαντικές ιστορίες ή κωμωδίες στην μεγάλη οθόνη. Πολλές φορές όμως δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι της λείπουν οι ταινίες δράσης. Αυτό το κενό φαίνεται πως έρχεται να καλύψει η νέα ταινία The Mother που αναμένεται να κυκλοφορήσει από το Netflix μέσα στην επόμενη χρονιά.

Στο The Mother η JLo είναι μία επαγγελματίας δολοφόνος

Η ίδια όμως έχει πλέον αποσυρθεί από τη δράση και σχεδόν κρύβεται για να μην χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπη με τα λάθη του παρελθόντος. Ωστόσο, πολύ γρήγορα βγαίνει από αυτή τη συνθήκη όταν μαθαίνει ότι η κόρη της, την οποία εγκατέλειψε αρκετά χρόνια πριν, βρίσκεται σε κίνδυνο. Έτσι, αναλαμβάνει και πάλι δράση και κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει το παιδί της από εκείνους που θέλουν το δικό της κακό.

Η κατάσταση φυσικά είναι αρκετά επικίνδυνη, ακόμη και για μία επιδέξια δολοφόνο όπως είναι η ηρωίδα της JLo. Παρ’όλα αυτά, εκείνη με περίσσιο θάρρος ρίχνεται σε αυτή την άνιση μάχη με έναν μόνο σκοπό: να γλυτώσει την κόρη της από τους επικίνδυνους αυτούς άνδρες.

Από το trailer μπορούμε ήδη να φανταστούμε τις τρομερές σκηνές δράσης που θα ακολουθήσουν

Η JLo δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις στη δουλειά της και ξέρουμε ήδη ότι η νέα αυτή περιπέτεια θα είναι γεμάτη έντονες σκηνές δράσης και καταδιώξεων με πρωταγωνίστρια την ίδια. Τους “εχθρούς” της στην προκειμένη περίπτωση υποδύονται οι Joseph Fiennes και Gael Garcia Bernal, η Lucy Paez υποδύεται την κόρη της, ενώ ο Omari Hardwick πρόκειται να συμμετέχει ως πράκτορας του FBI και πολύ καλός συνεργάτης της JLo και βοηθός της σε αυτή την αποστολή.

Η νέα ταινία The Mother είναι άλλο ένα νέο πρότζεκτ του Netflix που ανακοινώθηκε στο μεγάλο event που οργάνωσε η πλατφόρμα με τίτλο TUDUM. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως θα κυκλοφορήσει μέχρι την άνοιξη του 2023.