Μετά από πολλές ανακοινώσεις και hints όλους αυτούς τους μήνες, κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο teaser trailer για τη νέα ταινία The Little Mermaid με πρωταγωνίστρια την Halle Bailey. To αγαπημένο παραμύθι μικρών και μεγάλων αναμένεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη προσφέροντας μία πολύ διαφορετική εμπειρία από εκείνη του 1989 και της iconic πρώτης ταινίας.

Η Disney φέρνει ένα live-action remake της αγαπημένης ιστορίας The Little Mermaid

H Άριελ είναι μάλιστα μία από τις πολλές πριγκίπισσες της Disney που θα δούμε μελλοντικά να κατακτούν τη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά όχι ως animation, αλλά με σάρκα και οστά. Ακουλουθώντας την ιστορία του παραμυθιού του Hans Christian Andersen από τον 19ο αιώνα, η Άριελ είναι η μικρότερη κόρη του Βασιλιά Τρίτωνα στο βασίλειο της Ατλάντικα. Η Άριελ όμως δεν μπορεί εύκολα να συμβιβαστεί με τον κόσμο κάτω από το νερό. Αντίθετα, πάντοτε τη γοήτευε ο κόσμος των ανθρώπων πάνω από την επιφάνεια του νερού και ήθελε να γίνει κομμάτι του.

Μία μέρα σώζει τυχαία από ένα ναυάγιο τον Πρίγκιπα Έρικ και τον γνωρίζει στον κόσμο έξω από το νερό, στον κόσμο των ανθρώπων. Ωστόσο το πλάνο της να εγκαταλείψει τη θάλασσα για να μπορέσει να αφομοιωθεί καλύτερα στον κόσμο των ανθρώπων δεν γίνεται ιδιαίτερα αποδεκτό από τον πατέρα της και από την μάγισσα Ούρσουλα.

Η νέα ταινία της Disney θα έχει μερικές αλλαγές από την αρχική ιστορία της Άριελ

Για άλλη μία φορά, η Disney δεν θέλει να ανακυκλώσει την ιδέα ότι μία πριγκίπισσα μπορεί να είναι ευτυχισμένη μόνο αν βρει και μείνει για πάντα με τον πρίγκιπα της. Επομένως, μέσα από την ταινία The Little Mermaid έχει την ευκαιρία να αλλάξει έστω και λίγο αυτό το αφήγημα και να προσφέρει μία διαφορετική ιδέα πάνω σε αυτό. Ακόμη και το γεγονός ότι η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας δεν είναι μία λευκή γυναίκα, αλλά μία νέα, μαύρη Αμερικανή καλλιτέχνιδα, είναι εξίσου σημαντικό για την αποδοχή της ταινίας από το σημερινό κοινό.