Αν κάπου πήρε το αυτί σου το ότι η Anne Hathaway θα παίξει μαζί με τον Robert De Niro στην ολοκαίνουργια κωμωδία The Intern, πολύ καλά άκουσες. Η βραβευμένη παραγωγός ταινιών Nancy Meyers μόλις μας έδωσε μια γεύση από την πιο απρόβλεπτη και ίσως την καλύτερη φιλία που θα μπορούσε να δημιουργηθεί στην  μεγάλη οθόνη. Η Nancy Meyers είναι γνωστή για τα καταπληκτικά εσωτερικά σκηνικά της και το καλύτερο cast.

Anne-Hathaway-The-Intern-Movie-Set (1)

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του The Intern και μας εξιστορεί μια φιλία πέρα από κάθε συνηθισμένο. Όταν η Anne Hathaway προσλαμβάνει τον Robert De Niro ως ασκούμενο στην εταιρία που δουλεύει και αναπτύσσουν μια μαγευτική φιλία που κανείς δεν περίμενε να υπάρξει. Μπορεί να έχεις τους ενδυασμούς σου για την Hathaway και κανέναν ενδυασμό για τον De Niro, όμως άρχισε να ετοιμάζεσαι για τις εκπλήξεις που μπορεί να φέρει η κωμωδία The Intern, το φθινόπωρο που μας έρχεται.

anne-hathaway-the-intern_8

Η ηθοποιός της Disney μεγάλωσε τόσο όσο να μπορεί να προσλάβει τον δικό της ασκούμενο. Το παρακάτω τρέιλερ, μας δείχνει μερικές από τις εκπλήξεις της καινούργιας ταινίας που βγαίνει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο, όπως και μερικό από το υπόλοιπο φανταστικό cast της Meyers, τον Adam Devine και τον Andrew Ranells. Ίσως και ένα αστείο το οποίο δεν είχες δει ποτέ να έρχεται προς το μέρος σου.