Αρκετό διάστημα μετά την τρίτη σεζόν του The Handmaid’s Tale και το δραματικό φινάλε της, είμαστε σε αναμονή της τέταρτης. Στο μεταξύ, η Elisabeth Moss, πρωταγωνίστρια του δυστοπικού δράματος που μας κολλάει στις οθόνες με αρκετή οργή, μίλησε στο Her. Κάλυψε απορίες για το τι έχουμε να περιμένουμε από την τέταρτη σεζόν.

“Ένα μέρος του γιατί έχει καθυστερήσει λίγο παραπάνω, εκτός του timing, είναι το ότι φτιάχνουμε μια μεγαλύτερη σεζόν φέτος. Παρατείνουμε πραγματικά τα όρια των ικανοτήτων μας, από τη σκοπιά της παραγωγής, και τρέχουμε αρκετά”, εξήγησε.

“Δεν καθόμαστε σε ένα στούντιο, μέσα σε τέσσερις τοίχους τόσο πολύ, οπότε είναι μια μεγαλύτερη σεζόν και έχει πάρει περισσότερο χρόνο. Ήμουν στο Toronto από τα μέσα του Ιανουαρίου, για προετοιμασίες”

Τι άλλο έχουμε να περιμένουμε από την τέταρτη σεζόν του The Handmaid’s Tale;

Ο υπεύθυνος της σειράς Bruce Miller είπε παλιότερα πως θέλει το show να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην πηγή του, λέγοντας στο Hollywood Reporter: “Οι άνθρωποι μιλούν για το πώς έχουμε ξεπεράσει το βιβλίο, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια“.

Το βιβλίο ξεκινάει, και μετά περνάει 200 χρόνια με μια ακαδημαϊκή συζήτηση στο τέλος του, για το τι έχει συμβεί σε αυτά τα 200 χρόνια που μεσολάβησαν.

Μπορεί να το χειριστήκαμε σε ένα περίγραμμα, αλλά όλα υπάρχουν και στη νουβέλα της Margaret. Δεν πηγαίνουμε πέρα από το βιβλίο. Απλά καλύπτουμε έδαφος που εκείνη κάλυψε γρήγορα, λίγο πιο αργά.

Και τώρα, συνεχίζουμε να περιμένουμε.

featured image: her.ie