Το The Goop Lab δεν είναι ένα συνηθισμένο show με στόχο to wellness και την αυτοβελτίωση. Το Netflix για ακόμα μια φορά μας εντυπωσιάζει, αφού επέλεξε για παρουσιάστρια ένα οικείο πρόσωπο για το κοινό. Ο λόγος γίνεται για τη Gwyneth Paltrow, η οποία φαίνεται να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος η ιδανική περσόνα.

Στόχος του show είναι να λύνονται ειδικούς  θέματα που αφορούν τη  σωματική και ψυχικής υγείας των γυναικών. Φυσικά η Gwyneth θα μας συμβουλεύει και για θέματα ομορφιάς. Στα 6 επεισόδια που θα παρουσιαστούν σε λίγες μέρες, θα παρακολουθήσουμε τη Paltrow, μαζί με την  Elise Loehnen ( Chief Content Officer της Goop ) και άλλα μέλη της ομάδας να δοκιμάζουν τα προσωπικά τους όρια και εξερευνούν βήμα βήμα τη σφαίρα της ευεξίας.

Το The Goob Lab ξεκίνησε γύρω στο 2008 συνδέοντας το κοινό με ενημερωτικά άρθρα, podcast και  pop-up εκδηλώσεις. Έχει γίνει πλέον ηγέτης στον τομέα ευεξίας, οπότε η επιτυχία του show είναι εγγυημένη αφού έχει ήδη ένα έτοιμο κοινό.

Ο στόχος του The Goop Lab είναι να βρεθεί μια αισθητική και υψηλής ποιότητας περιστροφή για το περιεχόμενο της πολύπλευρης τηλεόρασης, κάτι που η ομάδα του αισθάνεται ότι σήμερα λείπει από την αγορά. Το The Goob Lab είναι η νέα ενασχόληση της ηθοποιού, αφού τον τελευταίο καιρό τη βλέπουμε να ασχολείται τόσο με τον κόσμο της ευεξίας όσο και του motivation. Σίγουρα με όλες αυτές τις πληροφορίες ανυπομονούμε να το δούμε στις 24 Ιανουαρίου που θα προβληθεί από το Netflix.

Featured image: goop.com