Η υπηρεσία streaming κοινοποίησε το trailer για το reality The Ferragnez που αφορά την καθημερινότητα των δύο διάσημων Ιταλών, της fashion blogger, σχεδιάστριας και επιχειρηματία, Chiara Ferragni και του μουσικού Fedez.

Στο trailer περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. «Είστε έτοιμοι να ρίξετε μια ματιά στην ιδιωτική ζωή της Chiara Ferragni και του Fedez; Γιατί εμείς σίγουρα είμαστε» αναφέρεται σε ανάρτηση της Amazon Prime Video στο Twitter. Στο σύντομο video, Ferragni και Fedez έχουν βρεθεί στον ψυχολόγο, εξηγούν πόσο διαφορετικοί είναι, τα παράπονα το ενός για τον άλλον. Επίσης, χαρούμενες στιγμές από parties, οικογενειακές συγκεντρώσεις και μπόλικο χιούμορ για τον τοκετό και τα tattoos.

H Ferragni και ο Fedez παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 και έχουν δύο παιδιά, τον Leone Luccia και τη Victoria Luccia.

«Θα λατρέψετε τη νέα σειρά» έγραψε η Ferragni στον λογαριασμό της στο Instagram. «Θα έχουμε λίγο δράμα, μερικά δάκρυα, αλλά και πολλές στιγμές αγάπης και αστεία στιγμιότυπα. Ανυπομονώ να την παρακολουθήσετε στο @amazonprimevideo» πρόσθεσε. «To soundtrack του Ferragnez. Ανυπομονούμε να βγει η σειρά στον αέρα» γράφει η influencer πριν από μερικές εβδομάδες στο Instagram account της ανεβάζοντας ένα ακόμα σύντομο βίντεο με τη μουσική που θα ντύνει τη reality σειρά.
Η σειρά ριάλιτι «Ferragnez» κάνει πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου στην Amazon Prime Video.