Η δημιουργική ομάδα του ΟΖΟΝ τα τελευταία 6 χρόνια φέρνει σε επαφή φρέσκα ελληνικά & διεθνή brands και νέους σχεδιαστές με fashion editors, influencers, buyers και εν δυνάμει καταναλωτές. Το βασικό concept του event παραμένει σταθερό και κάθε φορά και κάτι πιο συναρπαστικό.

Αγαπημένοι σχεδιαστές και brands παρουσιάζουν τη δουλειά τους στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια ενώ παράλληλα οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δημιουργίες των αγαπημένων τους labels, να γνωρίσουν τους δημιουργούς τους και να πάρουν μία πρώτη γεύση από τις τάσεις της μόδας, όπως αυτές διαμορφώνονται  σήμερα.

To τελευταίο The Fashion Room Service Xmas Edition, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στο Hilton Athens πριν μερικές εβδομάδες, για πρώτη φορά στο Hilton Athens Hotel, με την προσέλευση του κόσμου να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή! Άνθρωποι από τον χώρο της μόδας, του design, των Μ.Μ.Ε. και fans του θεσμού που μετρά περισσότερα από 6 χρόνια επιτυχίας, επισκέφθηκαν το πολυτελές και εικονικό ξενοδοχείο ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους 26 σχεδιαστές και brands.

Στον 9ο όροφο του Hilton Athens φιλοξενήθηκαν fashion brands, label μόδας και αξεσουάρ, designers αλλά και brands από τον χώρο του Αrt & Design όπως:

URBAN OWL, NEW CULT, COUNTESS WILHELMINA, TSOUKNIDA, THE FELTERS, ALEORIA, CROCHELLE, DAPHNE VALENTE, VENIA BECHRAKI, OZON BOUTIQUE, TOPOLOGY, JP JOHN PAN, ARPYES, MILONAS JEWELRY WORKSHOP, FILA, NIKA, XANA, ANTONIS KIOURKTSIS, 3QUARTERS, MIK by MIKE SPAROPOULOS, ΚΕΕΝ ORGANIC, καθώς και τα “ABSOLUT ROOMS” όπου φιλοξενήθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού new designers της ABSOLUT: DESPOTNIA, CHRYSAFIS STEFANOS, NEU BAGS, BRAINSHOT CLOTHING.

fashionroomservice2017hilton

fashionroomservice2017hilton-21

fashionroomservice2017hilton-41

fashionroomservice2017hilton-44

fashionroomservice2017hilton-69

fashionroomservice2017hilton-76

fashionroomservice2017hilton-256

 #FASHIONROOMSERVICE #ABSOLUT #HILTONATHENS