Με την τέταρτη σεζόν του The Crown να κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από δυο εβδομάδες, η Helena Bonham Carter αποκαλύπτει τη σημαντική συμβολή της στη βρετανική σειρά. Όπως δηλώνει η ίδια σε συνέντευξη τύπου, ένιωσε ότι η πριγκίπισσα Margaret -την οποία υποδύεται- δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη ντροπαλή πριγκίπισσα σε αντίθεση με το υπόλοιπο παλάτι.

Τhe Info

Από την τέταρτη σεζόν δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του κοινού Helena Bonham Carter με τις ερμηνείες της, ως άλλοτε πριγκίπισσα Margaret να μας δημιουργούν καινούργια εμμονή. Η Carter, μιλώντας για τα γυρίσματα της σειράς αποκάλυψε πως η ίδια είχε φανταστεί τον τρόπο με τον οποίο ο χαρακτήρας της θα αντιδρούσε στο άκουσμα του βασιλικού γάμου Καρόλου-Diana.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «Το παλάτι παρότι γνώριζε τα προβλήματα που επικρατούσαν πριν τον γάμο, συνέστησαν στον Κάρολο να συνεχίσει». H Helena Bonham Carter, θεώρησε οτι η πριγκίπισσα Margaret γνωρίζοντας τις συνέπειες, που ένας τέτοιος γάμος μπορεί να έχει, όφειλε να κατανοήσει τη Diana έμπρακτα. Άλλωστε και η ίδια είχε γνωρίσει την εναντίωση της οικογένειας της, όταν η ερωτική της ζωή δεν ευνοούσε τα αριστοκρατικά παιχνίδια. Η εκρηκτική και πάντα ένα βήμα μπροστά ηθοποιός, θεώρησε σημαντικό να δοθεί μια άλλη οπτική στη σχέση Margaret-Diana με την ίδια να εξηγεί τους λόγους.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix) στις

Είδε τη Diana να γίνεται παιχνίδι στα χέρια του Τύπου και να σχολιάζεται για τις στυλιστικές τις επιλογές” είπε μεταξύ άλλων, η Carter για την Princess Margaret. “Αλλά ακόμα ήξερε τι σημαίνει γάμος και βασιλική οικογένεια. Δεν είναι μόνο ένα συναίσθημα αλλά μια δουλειά ή πιο σωστά ένα καθήκον“.

Η Margaret γνώριζε καλά την αδικία που χαρακτήριζε τις βασιλικές αποφάσεις και προέβλεπε και αυτή που με τόση αφέλεια όλοι πίστευαν οτι μπορεί να πετύχει.

Η τέταρτη σεζόν του The Crown προσγειώνεται στο Netflix στις 15 Νοεμβρίου

featured photo: Netflix