Το «The Bold Type» επίσης γνωστό ως «η σειρά που δείχνει όταν τα κορίτσια φωνάζουν στο τρένο»,  είναι σε μεγάλο βαθμό ό, τι υπόσχεται το τρέιλερ του. Το δράμα είναι συχνά σκηνοθετημένο – η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο δουλεύουν τα περιοδικά είναι αρκετά παραπλανητικό- ακόμη και για μια τηλεοπτική σειρά και ο τόνος της σειράς είναι αρκετά «ζαχαρένιος» για να προκαλέσει ακόμη και στους πιο υπομονετικούς θεατές τερηδόνα. Ίσως να νομίζεις ότι δεν είσαι αρκετά τρελός για να πέσεις με τα μούτρα σε μια σειρά όπως αυτή. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να καταφέρεις μέσω ενός επεισοδίου – ή, όπως έκανα εγώ, με τα πρώτα τέσσερα – να μην βρεθείς παράξενα κολλημένος στην πλοκή της σειράς και του γοητευτικού της cast.

THE BOLD TYPE - "Pilot" - Inspired by the life of Joanna Coles, chief content officer of Hearst Magazines, “The Bold Type” will have a two-hour premiere on Tuesday, July 11. The show reveals a glimpse into the outrageous lives and loves of those responsible for the global women’s magazine, Scarlet. The rising generation of Scarlet women lean on one another as they find their own voices in a sea of intimidating leaders. Together they explore sexuality, identity, love and fashion. (Freeform/John Medland) MEGHANN FAHY, KATIE STEVENS, AISHA DEE

Το «The Bold Type» ακολουθεί τρεις νέες, αποφασιστικές millenials – την Τζέιν, την Κατ και την Σάτον – που συναντήθηκαν ως βοηθοί στο –μη υπαρκτό – περιοδικό Scarlet-. Για την καταγραφή, θα έλεγα ότι η Jane είναι η Miranda (The Devil Wears Prada), η Sutton είναι η Carrie (Sex & the City) και η Kat είναι εντελώς μια Samantha (Sex & the City)-. Το περιοδικό βασίζεται στο Cosmopolitan και η πρώην επικεφαλής του Cosmo, η Joanna Coles, είναι executive producer της σειράς.

Ενώ το Bold Type πιθανότατα δεν είναι τόσο τολμηρό όσο το «Girls» της Lena Dunham, δεν προσπαθεί επίσης να είναι. Αυτή είναι η πλευρά του Freeform για την αισθητικά καλή, φιλόδοξη, Pinterest-friendly βερσιόν του τι σημαίνει να είσαι “bold”.Και για να είμαστε ειλικρινείς , αυτό είναι περισσότερο από O.K . είναι απαραίτητο.

156f95f4-7fa4-492b-aaf4-f7618790e252

Να σημειώσουμε ότι ένα από τα ευχάριστα πράγματα για το Bold Type μέχρι στιγμής ήταν η έλλειψη δράματος απλά και μόνο για να υπάρχει ένταση και δράμα. Αυτές οι νέες γυναίκες παίρνουν αποφάσεις και δρουν πάνω τους με χάρη (ως επί το πλείστον), υποστηρίζουν η μια την άλλη και ζητούν εύκολα συγγνώμη και γενικά συμπεριφέρονται με λογικό τρόπο. Είναι χαμηλών τόνων, αλλά καθόλου βαρετό. Υπάρχει ένας ολόκληρος διαφορετικός κόσμος ανάμεσα στο ήρεμο και το τεμπέλικο, και το Bold Type ήταν πιο συχνά το πρώτο παρά το τελευταίο.