Ένα ζευγάρι εκπαιδευμένων μυστικών πρακτόρων από τη Σοβιετική Ένωση ζουν σαν μια φυσιολογική οικογένεια στην Washigton τα χρόνια του Ψυχρού πολέμου. Κανείς από το περιβάλλον τους, ούτε τα παιδιά τους, γνωρίζουν για τη μυστική τους δράση. Σκοπός τους είναι να κάνουν τα πάντα για την πατρίδα τους χωρίς φυσικά να γίνουν αντιληπτοί από την αμερικανική κυβέρνηση. Tα πράγματα δυσκολεύουν όταν στη γειτονιά τους μετακομίζει ένας πράκτορας του F.B.I.. Πρωταγωνιστούν οι Keri Russell, Matthew Rhys και ο Noah Emmerich.

Άλλες πληροφορίες:

  1. Η σειρά αποτελείται από τέσσερις κύκλους και ξεκίνησε να προβάλλεται στο FOX το 2013.
  2. Ο Joseph Weisberg είναι ο δημιουργός του show. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Joseph εργάζονταν τη δεκαετία του’90 στη CIA και γι’αυτό κάθε σενάριο που γράφει ο ίδιος θα πρέπει πρώτα να ελεγχθεί από γραφεία της CIA.
  3. Η σειρά λέγεται ότι βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

the-americans

Να τη δείτε αν:

  • Σας αρέσουν οι σειρές που έχουν μπόλικα ιστορικά στοιχεία.
  • Σας αρέσουν οι σειρές με μυστικούς πράκτορες. (ενδόμυχη επιθυμία νομίζω όλων είναι να γινόμασταν κάποτε μυστικοί πράκτορες.)
  • Δε θέλετε να δείτε μια mainstream σειρά. Το The Americans είναι μια σειρά που δε γνωρίζουν πολλοί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ένα μικρό διαμαντάκι.
  • Θέλετε να παρακολουθήσετε μια σειρά που δεν παρουσιάζει τους Αμερικάνους ως τους καλούς της υπόθεσης αλλά μας δείχνει και την άλλη πλευρά.
  • Σας αρέσουν οι σειρές άλλης εποχής.

Διάβασε επίσης, 5 λογοι να ξεκινησεις το The Good Wife και 6 λογοι για να ξεκινησεις το Veep