Ναι, καλά διάβασες. Το reboot της θρυλικής σειράς That ’70s Show έχει επιβεβαιωθεί και θα διαδραματίζεται σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα. Κάπως έτσι προέκυψε και το νέο concept με τίτλο That ’90s Show, που θα περιέχει νέα αλλά και γνώριμα πρόσωπα.

Δεν θα μπορούσε να γίνει το That ’90s Show χωρίς τη Mila Kunis και τον Ashton Kutcher

Αυτό το ξέρουν όλοι, ακόμη και οι δημιουργοί της σειράς. Όπως και στην original ιστορία, έτσι και στο reboot θα παρακολουθήσουμε την καθημερινότητα 6 εφήβων που ζουν σε μία φανταστική πόλη. Αυτή τη φορά όμως η ιστορία θα διαδραματίζεται στο 1995, με κεντρική ηρωίδα την Leia Forman, δηλαδή την κόρη του Eric και της Donna. Η Leia θα επισκεφτεί τον παππού και την γιαγιά της για το καλοκαίρι κι εκεί φυσικά, μαζί με την παρέα της, θα ζήσουν την μία περιπέτεια μετά την άλλη.

Αν και πολλοί ήταν διστακτικοί στην αρχή, εν τέλει η πλειοψηφία του αρχικού καστ της σειράς θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της. Εκτός από την Mila Kunis και τον Ashton Kutcher, στη σειρά θα επιστρέψουν επίσης ο Topher Grace, ως Eric Forman, η Laura Prepon ως Donna Pinciotti, ο Wilmer Valderrama που υποδύθηκε τον Fez, καθώς και το αγαπημένο ζευγάρι όλων, ο Kurtwood Smith με την Debra Jo Rupp ως οι παππούδες της Leia. Ο μόνος που δεν πρόκειται να εμφανιστεί αυτή τη φορά στο reboot είναι ο Danny Masterson, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, μετά τις καταγγελίες πολλών γυναικών περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

Τι άλλο ξέρουμε για το reboot

H είδηση της επιστροφής της Mila Kunis και του Ashton Kutcher στην αγαπημένη σειρά φαίνεται πως επισκίασε αρκετά όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες. Μέχρι στιγμής το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το That ’90s Show θα κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix και πως μάλλον θα αποτελείται από 10 επεισόδια, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Είμαστε σίγουροι όμως πως ένα τέτοιο reboot δεν θα απογοητεύσει κανέναν.