Με το Knight of Cups (2016) να μας έχει αφήσει άφωνους και την ανάγκη για μια ακόμη ταινία του Terrence Malick, μπορούμε πλέον με σιγουριά να σας πούμε ότι ετοιμάζει κάτι ακόμη καλύτερο για τον Μάρτιο του 2017.

Το Song to Song είναι η τρίτη ταινία του εξαιρετικά παραγωγικού σκηνοθέτη που βγαίνει στις αίθουσες μέσα στον τελευταίο χρόνο. Η ταινία διαδραματίζεται στο Austin του Texas όπου δημιουργούνται δύο ερωτικά τρίγωνα που κάποια στιγμή συνδέονται σε μια διαδικασία αναζήτησης ενός μουσικού ταλέντου της ροκ σκηνής .

Γυρίστηκε back to back με το Knight of Cups το 2011 και το cast είναι σχεδόν το ίδιο με μερικές ακόμη πιο πολυαναμενόμενες συμμετοχές. Ο Michael Fassbender, η Rooney Mara, ο Ryan Gosling, η Cate Blanchett, ο Benicio Del Toro, η Haley Bennett, ο Christian Bale και η Natalie Portman είναι μόνο οι βασικοί πρωταγωνιστές της ταινίας. Φανταστείτε μόνο πόσους ακόμη θα έχει το τελικό αποτέλεσμα, αφού ποτέ δεν ξέρεις με τις ταινίες του Malick.

Όπως και να χει, δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ αφού το Song to Song βγαίνει στις ΗΠΑ στις 17 Μαρτίου 2017 και φήμες λένε πως θα συμμετέχει στο Berlin Film Festival τον επόμενο μήνα.