Τα 20-κάτι είναι η δεκαετία για την οποία θα μιλάς σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου. Είναι η δεκαετία της ανεμελιάς, η δεκαετία που ανακαλύπτεις τον πραγματικό σου εαυτό και πολλές φορές τα όριά σου. Ακόμη μην ξεχνάς πως βρίσκεσαι εδώ που πιθανότατα καθορίζονται οι περισσότερες σχέσεις της ζωής σου. Άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται και αυτό είναι οκ γιατί μερικές φορές οι συνθήκες το επιβάλλουν.

Στη γενιά μας, λοιπόν, υπάρχει ένας άγραφος κανόνας που λέει ότι οι σχέσεις στα 20 μάλλον δεν κρατάνε αρκετά. Δεν ξέρω αν αυτή η τοποθέτηση σε βρίσκει σύμφωνη (για την ακρίβεια δεν ξέρω ούτε εγώ σε πιο στρατόπεδο ανήκω) αλλά θα σου πω τους λόγους για τους οποίους ίσως τελικά να μπορεί να ταυτιστείς.

1. Η καριέρα

Δεν έχει καμία σημασία τι έχεις επιλέξει να κάνεις σε αυτή τη ζωή. Αυτό που μετράει είναι πως σε αυτά τα χρόνια ξεκινάς να χτίζεις τη ζωή που θα ζήσεις και αυτό από μόνο του είναι αρκετά σημαντικό. Με την καριέρα σου καλώς η κακώς επιλέγεις τη ζωή που θα ζήσεις και έτσι πολλές φορές τυχαίνει αυτή η ζωή να μην ταιριάζει με τη ζωή του συντρόφου σου.

Meeting Career GIF by Fast Company - Find & Share on GIPHY

2. Η κοινωνική ζωή

Οι περισσότεροι άνθρωποι στην ηλικία των 20 ανακαλύπτουν την πιο πάρτι-πλευρά τους κάτι που φυσικά δεν ταιριάζει σε όλους. Αν, λοιπόν, εσύ και ο σύντροφός σου ανήκετε σε διαφορετικά μήκη κύματος τότε μάλλον αυτό είναι κάτι που με τον καιρό δε θα βγει σε καλό.

Happy Birthday Reaction GIF - Find & Share on GIPHY

3. Οι φίλοι

Ας ξεκινήσουμε από μια κοινή παραδοχή. Τα περισσότερα ζευγάρια δεν έχουν κοινές παρέες και αυτό είναι οκ. Παρόλα αυτά όταν και οι δύο έχετε προτεραιότητα τους φίλους σας και θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί τους, τότε μειώνονται πάρα πολύ οι ώρες που μπορείτε να περάσετε μεταξύ σας. Έτσι πολλές φορές μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Happy Jennifer Aniston GIF - Find & Share on GIPHY

Δες ακόμη: Αυτά που δε σου λέει κανείς για τις σχέσεις από απόσταση

4. Η απόφαση

Κάθε άτομο έχει τις σχέσεις διαφορετικά στο μυαλό του. Για κάποιους, οι εμπειρίες είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή τους. Έτσι, αν εσύ ή ο σύντροφός σου θεωρείτε ότι πριν αποφασίσετε να μείνετε για το ονειρικό “για πάντα” με κάποιον, πρέπει να ζήσετε τη ζωή σας, τότε μάλλον η σχέση σαν είναι καταδικασμένη.

Saoirse Ronan Bingo GIF by A24 - Find & Share on GIPHY

5. Η ανεξαρτησία

Είναι φανταστικό να έχεις κάποιον άνθρωπο δίπλα σου κάθε φορά που θα γυρίζεις στο σπίτι. Όπως επίσης φανταστικό είναι να μπορείς να σταθείς στα πόδια σου χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Επειδή, λοιπόν, είμαστε όλοι διαφορετικοί και επειδή τον καθένα τον εκφράζει κάτι άλλο, πολλές φορές είναι δύσκολο να μπορέσεις να συμβαδίσεις με τα θέλω του αγαπημένου σου.

Kim Kardashian Marriage GIF - Find & Share on GIPHY