Να σου πούμε το στόρι. Κορίτσι αγαπάει αγόρι. Αγόρι αποδεικνύεται μα**κας. Συγγνώμη για την έκφραση δηλαδή, αλλά αυτό το άρθρο πρέπει να ξεκινήσει με τις σαφείς προθέσεις του. Η ερώτηση που θέτουμε, λοιπόν,  είναι η εξής. Τελικά φταίει το αγόρι ή το κορίτσι; Εμείς οι σύγχρονες, μικρές Σταχτοπούτες, ήρθαμε για να σου δώσουμε ως ένα σημείο την απάντηση μας.

Γιατί άραγε οι γυναίκες να επιλέγουν πάντα τους λάθος άντρες; Γιατί άραγε να εφαρμόζουν τις αυτοκαταστροφικές τους  τάσεις πάνω στις ερωτικές τους σχέσεις;

Τελικά γιατί μας αρέσουν τα κακά αγόρια;
i.pinimg.com

Σε αρκετές ερωτικές σχέσεις, λοιπόν, υπάρχει ένας άγραφος κανόνας. Γυναίκα όμορφη, πετυχημένη και έξυπνη επιλέγει πάντα τα λάθος αγόρια. Ή αλλιώς τα γνωστά “alpha males”. Καλά κατάλαβες. Είναι ο κύριος που είναι σίγουρος για τον εαυτό του, ξέρει τι θέλει και που πηγαίνει αλλά παρόλα αυτά νοιάζεται αποκλειστικά για τις δικές του προσωπικές ανάγκες. Κάτι που αρχικά μοιάζει αρκετά γοητευτικό. Έτσι, η όμορφη, πετυχημένη και έξυπνη γυναίκα γοητεύεται. Και τώρα θα με ρωτήσεις που υπάρχει το πρόβλημα. Αγαπημένη μου αναγνώστρια το αγόρι αυτό αγαπάει τον εαυτό το περισσότερο από όσο μπορείς να το αντέξεις. Για την ακρίβεια, περισσότερο από όσο μπορούμε να το αντέξουμε όλες μαζί. Είναι, πως το λένε βρε παιδάκι μου, self-obsessed.

Δες ακόμη: Πως θα αποδεσμευτείς από παλιές σχέσεις

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις δεν είσαι πιθανότατα η μόνη που ενθουσιάστηκε από τη δύναμη και την ανεξαρτησία του ή ακόμη και από αυτή τη σκοτεινή του γοητεία. Οι πολλές επιλογές που έχει ο αγαπημένος σου (ας τον ονομάσουμε Γιώργο) τον κάνουν συχνά άπιστο. Και αυτό σίγουρα δεν είναι υπέρ σου. Ίσως το χειρότερο κομμάτι της ιστορίας να είναι πως έχεις αποδεχτεί αυτή την κατάσταση ως φυσιολογική. Και ίσως το ακόμη χειρότερο να είναι πως είσαι και οκ με αυτό.

Τελικά γιατί μας αρέσουν τα κακά αγόρια;
www.instagram.com/indiaearl/

Και τελικά για να έρθουμε στο ερώτημά μας, φταίει το αγόρι ή το κορίτσι; Αυτός από τη μια του έχει συνεχή ανάγκη για επιβεβαίωση και εσύ από την άλλη γίνεσαι ένα με τη μάζα και του την παρέχεις. Αυτό που αγνοείς είναι πως για αυτόν δεν έχει σημασία από ποιον θα την πάρει. Αυτό που μετράει είναι να την πάρει. Μπορεί αυτή που θα του τη δώσει να είσαι εσύ, μπορεί να είναι η γειτόνισσα, η συνάδελφος ή μπορεί αν είστε και όλες μαζί. Αυτός ο άντρας είναι Type A και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Πάντα. Έτσι, για να καταλήξουμε, δε φταίει κανείς. Και φυσικά φταίνε όλοι μαζί. Μην κάνεις σε κανέναν τη χάρη να σου δίνει λιγότερα από αυτά που αξίζεις. Να θυμάσαι πως αυτό δε σου ταιριάζει.