Η ιστορία είναι η γνωστή και κάποιες φορές έχει ως εξής: αγόρι γνωρίζει κορίτσι, αγόρι φλερτάρει κορίτσι, αγόρι «τρώει» πόρτα από κορίτσι και συνεχίζει τη ζωή του. Όλα καλά μέχρι εδώ; Όχι και τόσο! Γιατί το κορίτσι αποφασίζει μετά από καιρό ότι ίσως τελικά είχε κάνει λάθος που είχε απορρίψει το αγόρι και το θέλει πίσω. Και κάπου εδώ ερχόμαστε στο σημερινό μας θέμα. Διότι αν το αγόρι θέλει ακόμα το κορίτσι, το δέχεται πίσω και το παρόν κείμενο δε θα γραφόταν ποτέ. Τι γίνεται, όμως, αν τα πράγματα για το κορίτσι δεν έρθουν όπως ίσως τα υπολόγιζε;

Τελικά είναι όλα θέμα timing;

Ας πάρουμε για αρχή το ενδεχόμενο το αγόρι να έχει βρει κάποια άλλη κοπέλα και να βρίσκεται σε σχέση. Τότε, για να πούμε την αλήθεια δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες για την αγαπημένη πρωταγωνίστρια της ιστορίας. Αν το αγόρι, όμως, είναι ελεύθερο και το αγόρι δεν είναι σίγουρο για το τι θέλει και τι όχι, τότε το κορίτσι θα πρέπει να διεκδικήσει μέχρι ένα βαθμό κι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση, να καταθέσει τα όπλα.

Διάβασε περισσότερα: Στείλε το μήνυμα που λέει «Θέλω να σε δω» κι ας σου λένε οι φίλοι σου να μην το κάνεις

Το θέμα τελικά είναι πόσο αξίζει όλο αυτό το παιχνίδι, όλη αυτή η διεκδίκηση. Είναι κάποιοι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας, απλά για να μας υπενθυμίσουν ότι υπάρχουν εκεί έξω … και μετά εξαφανίζονται. Μας κάνουν να νιώσουμε αυτά τα «πυροτεχνήματα», αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι, αυτές τις ανεξήγητες συμπεριφορές μας, για να μας δείξουν ότι αυτό που σκεφτόμαστε και επιθυμούμε, υπάρχει.

Κάποιοι από αυτούς έρχονται για να μείνουν. Άλλοι έρχονται για να μας κάνουν να καταλάβουμε ότι το ανεξήγητο, το μοναδικό, το εξαιρετικό, υπάρχει κάπου εκεί έξω και μας περιμένει να το βρούμε όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Γιατί το timing είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται. Είναι αυτό το συναίσθημα που νιώθουμε όταν βρίσκουμε ό,τι ψάχναμε αλλά δε μπορούμε να το έχουμε. Δεν έχει έρθει η ώρα του ακόμα. Δεν έρχεται για να μας κάνει να πονέσουμε, αλλά για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να το βιώσουμε και να δοθούμε ολοκληρωτικά σε αυτό.

Διάβασε περισσότερα: Τα 4 πιο κοινά λάθη που κάνεις στις σχέσεις σου