Πόσες φορές χρειάστηκες κάποιον να σε μεταφέρει άμεσα;

Και πόσες φορές οι εμπειρίες με ταξί ήταν σχεδόν ενοχλητικές;

Από το τρέξιμο στο περίπτερο για να αλλάξεις ψιλά μέχρι το μπουφάν που ξέχασες και δεν το βρήκες ποτέ. Ας μη μιλήσουμε για τις φορές που βρεχόσουν ή βιαζόσουν και κίτρινο όχημα δε φαινόταν πουθενά στον ορίζοντα.

Taxibeat-girl-with-phone

Το taxibeat ήρθε για να ανατρέψει όλα τα παραπάνω και να διευκολύνει τη ζωή σου! Δεν αρκούν παρά μόνο λίγα λεπτά για να σε περιμένει οπουδήποτε taxibeat οδηγός, έτοιμος να σε παραδώσει στον προορισμό σου με ασφάλεια.

Ανά πάσα στιγμή λοιπόν, χωρίς καμιά έξτρα χρέωση μπορείς να διαλέξεις τον οδηγό, τη μάρκα αυτοκινήτου, αν θα πληρώσεις με κάρτα, αν το ταξί θα είναι pet friendly ή θα έχει θέση για μωρό , ακόμα κι αν θα έχει wifi! Παροχές που μέχρι πριν λίγα χρόνια θα σου φαίνονταν αστείες, παραδέξου το.

Με τον taxibeat οδηγό να σε υποδέχεται κάτω από το σπίτι με ένα μεγάλο χαμόγελο και πολλή ευγένεια, (τζάμπα είναι βρε παιδιά!) δε μπορεί παρά να έχεις μια ευχάριστη διαδρομή. Τόσο εξυπηρετικός που σε ρωτάει αν θες να ανοίξει air condition, ή να αλλάξει σταθμό. Και αφού φτάσεις στον προορισμό σου, πληρώσεις το αντίτιμο της διαδρομής και πάρεις την απόδειξή σου, ήρθε η ώρα των αστεριών! Tον βαθμολογείς από 1 μέχρι 5 αστεράκια, ενώ στα 3 και κάτω, μπορείς να συμπληρώσεις τι δεν πήγε καλά, αφού η ομάδα του taxibeat θέλει να προσφέρει πάντα υψηλή ποιότητα. Αν σε κάλυψε ο οδηγός σου, τον βάζεις στους αγαπημένους σου.

Δε μπορούμε να μη μιλήσουμε και για το boxi, την υπηρεσία που σου λύνει τα χέρια, στέλνοντας ταξί αλλά και μηχανάκι (ανάλογα με το μέγεθος του αντικειμένου που θέλεις να μεταφέρεις) για να παραλάβει από κάποιο σημείο το κλειδί που ξέχασες να πάρεις ή τα γεμιστά της μαμάς που μόλις βγήκαν από το φούρνο. Έχεις ακούσει κάτι πιο εξυπηρετικό;

Κατέβασε το application τώρα και πίστεψέ μας, ποτέ πριν η μετακίνηση δεν ήταν τόσο ευχάριστη εμπειρία!

Taxibeat_5

Για να δοκιμάσεις το taxibeat, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον εκπτωτικό κωδικό “SAVOIRVILLE” και να έχεις αυτομάτως έκπτωση €4 από εμάς στις 3 πρώτες διαδρομές ταξί που θα κάνεις μέσω της εφαρμογής.