Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και μόλις εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό των κρίκων. Δυστυχώς η προσπάθειά του δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, κάτι που απογοήτευσε το κοινό που περίμενε να τον δει να αγωνίζεται αλλά και τον ίδιο.

Αφού σχολίασε το περιστατικό λέγοντας: “Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος. Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου!»

Eμείς μιλήσαμε με τον Orge Kalodimas, τον tattoo artist που χτύπησε τα δυο τατουάζ του βασιλιά των κρίκων, στην πλάτη και στο μπράτσο. Ο Orge είναι μέλος της ομάδας του μεγαλύτερου studio tattoo στην Ελλάδα, του Sake Tattoo Crew και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για επαγγελματικούς λόγους.

Όπως μας είπε, ο Λευτέρης είναι ο μεγαλύτερος celebrity που έχει δουλέψει πάνω του σε ολόκληρη την καριέρα του – και πιστέψτε μας, έχει και μεγάλη καριέρα, αλλά δουλεύει και με πολλούς A-class celebrities.

Για την ακρίβεια τον χαρακτήρισε ως τον πιο προσγειωμένο άνθρωπο που ξέρει, ως ένα πραγματικό διαμάντι και είπε ότι συγκινείται κάθε φορά που τον βλέπει να αγωνίζεται. Μάλιστα στην αρχή της γνωριμίας τους, μας αποκάλυψε πως ο Λευτέρης του μιλούσε στον πληθυντικό. Μας είπε επίσης ότι ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι ταπεινός και πολύ θετικός άνθρωπος, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση.

Στην πλάτη έχει ένα τατουάζ  με τους Ολυμπιακούς κύκλους το οποίο εμπλούτισε γράφοντας κάθετα “Still Rings” και προσθέτοντας φύλλα δάφνης. Στο μπράτσο του, χτύπησε δυο φτερά αγγέλου και από κάτω τα αστέρια που συμβολίζουν όλα τα χρυσά μετάλλια που έχει πάρει, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Το πιο σημαντικό όμως από όλα, είναι το κενό που άφησαν, ώστε να προσθέσουν κι άλλα αστέρια – ήδη μετράει ένα από το τελευταίο του Παγκόσμιο και ευελπιστεί ότι θα πάει να το χτυπήσουν μαζί με εκείνο που θα φέρει μαζί με το χρυσό της Ολυμπιάδας του Τόκιο.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε μια φράση του Orge για τον Λευτέρη: ” Όταν μιλάει για τα μετάλλιά του, τα μάτια του πετάνε φλόγες”.

Καλή επιτυχία Λευτέρη, με ένα ακόμη χρυσό, και πολλά ακόμη αστέρια στο μέλλον.