Εάν ανήκεις στην κατηγορία εκείνη που λέει «Θέλω να κάνω ένα τατουάζ, αλλά δεν ξέρω τι/δεν ξέρω που/όχι πολύ μεγάλο/όχι συνηθισμένο/να είναι κάτι ιδιαίτερο/φοβάμαι μην πονέσω/κι αν το βαρεθώ/δεν έχω αποφασίσει ακόμα/κι αν περάσει η μόδα/μπλα μπλα μπλα» κι όλο το αναβάλλεις, ενώ κατά βάθος το θέλεις πολύ, δες παρακάτω μερικές ιδέες για όμορφα, μικρά, διακριτικά και σούπερ ντιζαϊνάτα τατουάζ!

Αστερισμοί. Έχεις δει τι υπέροχους σχηματισμούς κάνουν τα αστέρια; Μην είσαι διστακτική, βρες τον αγαπημένο σου και προχώρα!

1

Διαμάντια. Εντάξει, είναι πολυφορεμένο, όμως ποτέ out of fashion. Άλλωστε “diamonds are a girl’s best friend”.

2

Πουά/Τελίτσες. Στην περίπτωση που έχεις βρει το σχέδιο που σε εκφράζει, αλλά θέλεις και το κάτι διαφορετικό, σχημάτισέ το με τελίτσες.

3

Colour Blocking. Ναι και στα τατουάζ! Μικρά σχεδιάκια αφηρημένα κατά προτίμηση γεμισμένα με έντονα χρώματα! Και θα σου φτιάχνει και η διάθεση μόλις τα κοιτάς!

4

Οροσειρές. Εάν είσαι και λιγάκι free spirit και ταξιδιάρα ψυχή και σου αρέσει και η φύση δοκίμασε το σχήμα μιας οροσειράς. Απλό, λιτό και αντιπροσωπευτικό.

5

Θέματα από τη φύση. Εάν δεν είσαι τύπος μόνο του βουνού, αλλά σου αρέσει η φύση γενικότερα, γιατί να μην τα συμπεριλάβεις όλα μαζί;

6

Και για σένα που έχεις το φευγιό μέσα σου υπάρχει το αντίστοιχο τατουάζ.

7

Εισαγωγικά. Για εσένα που είσαι βιβλιοφάγος, και θέλεις κάτι ήσυχο, κάτι elegant και κάτι να δηλώνει τη μεγάλη σου αγάπη.

8

Πηγή: www.brit.co