Η τάση στα σκουλαρίκια που κλέβει την παράσταση

Curated ear: η τάση στα σκουλαρίκια που έχει αφήσει την αγάπη για τα τατουάζ πίσω

Είχαμε συνηθίσει και αγαπήσει τη μόδα των τατουάζ, μικρά και μεγάλα σε διάφορα σημεία του σώματος. Αλλά η επανάσταση συνεχίζει με μία διαφορετική πορεία που δεν συμπεριλαμβάνει τόσο πόνο και τόσο μελάνι. Οι βελόνες παραμένουν. Ναι, πρόκειται για τις πολλές, μα πολλές τρύπες στα αυτιά. Φυσικά το δεξί αυτί δεν έχει τις ίδιες τρύπες με το αριστερό. Και δεν έχουμε όλοι το ίδιο ακριβώς μοτίβο. Δεν υπάρχουν κανόνες αλλά έχουμε βρει την τάση στα σκουλαρίκια που κλέβει την παράσταση.

Οργάνωση στο χάος

Για τις περιπτώσεις που κάποια θέλει να ακολουθήσει το trend αλλά μέσα στο χάος της τάσης αυτής πρέπει να υπάρχει μία κάποια τάξη η λύση είναι η εξής: μικρά διαμαντάκια από το λοβό μέχρι και πάνω, όλα με ίδιο κενό ανάμεσά τους. Φτάνοντας στο πάνω μέρος, μπορείς να συνεχίσεις με το ίδιο μοτίβο αλλά μπορείς και να επιλέξεις να βάλεις μικρά κρικάκια σε αντίστοιχο χρώμα. 

https://www.instagram.com/p/B0T5v14lj5v/?utm_source=ig_web_copy_link

Ένα όμορφο χάος

Δεν είναι απαραίτητο να φτάσουν οι τρύπες μέχρι επάνω. Εάν αυτό είναι που θέλεις τότε μπορείς να επιλέξεις τρία ή τέσσερα κρικάκια που να ταιριάζουν μεταξύ τους και να είναι το ένα αρκετά κοντά στο άλλο. 

https://www.instagram.com/p/B1UNEhGgrQ9/?utm_source=ig_web_copy_link

Ένας κρίκος εδώ, ένας κρίκος εκεί

Εάν δεν είσαι σίγουρη για το μοτίβο που θέλεις να ακολουθήσεις μπορείς να αφήσεις την κατάσταση σε ένα πιο free επίπεδο. Σε αυτή την περίπτωση θα βάλεις μικρά κρικάκια στα σημεία που σου αρέσουν είτε είναι κανονικές τρύπες ή με clips. 

https://www.instagram.com/p/BzynPc9FTsB/?utm_source=ig_web_copy_link

Δεν θέλουμε τη συμμετρία

Το τέλειο με αυτή τη νέα τάση είναι πως μπορείς να κάνεις ό,τι συνδυασμούς εσύ θέλεις. Μπορείς να συνδυάσεις ένα μακρύ σκουλαρίκι, με κρικάκια, cuffs ή και studs. Μπορείς να κάνεις κάτι δικό σου, μοναδικό. 

View this post on Instagram

It’s a green day ✨earring lover

A post shared by Lavie Jewelry (@laviejewelry) on

Δες ακόμα:

Γιατί πρέπει να φοράς σκουλαρίκια με clip ακόμα και αν έχεις τρυπήσει τα αυτιά σου

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.