Είχαμε συνηθίσει και αγαπήσει τη μόδα των τατουάζ, μικρά και μεγάλα σε διάφορα σημεία του σώματος. Αλλά η επανάσταση συνεχίζει με μία διαφορετική πορεία που δεν συμπεριλαμβάνει τόσο πόνο και τόσο μελάνι. Οι βελόνες παραμένουν. Ναι, πρόκειται για τις πολλές, μα πολλές τρύπες στα αυτιά. Φυσικά το δεξί αυτί δεν έχει τις ίδιες τρύπες με το αριστερό. Και δεν έχουμε όλοι το ίδιο ακριβώς μοτίβο. Δεν υπάρχουν κανόνες αλλά έχουμε βρει την τάση στα σκουλαρίκια που κλέβει την παράσταση.

Οργάνωση στο χάος

Για τις περιπτώσεις που κάποια θέλει να ακολουθήσει το trend αλλά μέσα στο χάος της τάσης αυτής πρέπει να υπάρχει μία κάποια τάξη η λύση είναι η εξής: μικρά διαμαντάκια από το λοβό μέχρι και πάνω, όλα με ίδιο κενό ανάμεσά τους. Φτάνοντας στο πάνω μέρος, μπορείς να συνεχίσεις με το ίδιο μοτίβο αλλά μπορείς και να επιλέξεις να βάλεις μικρά κρικάκια σε αντίστοιχο χρώμα. 

Ένα όμορφο χάος

Δεν είναι απαραίτητο να φτάσουν οι τρύπες μέχρι επάνω. Εάν αυτό είναι που θέλεις τότε μπορείς να επιλέξεις τρία ή τέσσερα κρικάκια που να ταιριάζουν μεταξύ τους και να είναι το ένα αρκετά κοντά στο άλλο. 

https://www.instagram.com/p/B1UNEhGgrQ9/?utm_source=ig_web_copy_link

Ένας κρίκος εδώ, ένας κρίκος εκεί

Εάν δεν είσαι σίγουρη για το μοτίβο που θέλεις να ακολουθήσεις μπορείς να αφήσεις την κατάσταση σε ένα πιο free επίπεδο. Σε αυτή την περίπτωση θα βάλεις μικρά κρικάκια στα σημεία που σου αρέσουν είτε είναι κανονικές τρύπες ή με clips. 

Δεν θέλουμε τη συμμετρία

Το τέλειο με αυτή τη νέα τάση είναι πως μπορείς να κάνεις ό,τι συνδυασμούς εσύ θέλεις. Μπορείς να συνδυάσεις ένα μακρύ σκουλαρίκι, με κρικάκια, cuffs ή και studs. Μπορείς να κάνεις κάτι δικό σου, μοναδικό. 

Δες ακόμα:

Γιατί πρέπει να φοράς σκουλαρίκια με clip ακόμα και αν έχεις τρυπήσει τα αυτιά σου