Ένα από τα έμφυτα ταλέντα των Γαλλίδων στη μόδα, είναι ότι πάντα επιλέγουν τα σωστά jeans. Ίσως το μυστικό τους να είναι πως δεν επενδύουν σε τάσεις. Αντί αυτών, επιλέγουν διαχρονικά κομμάτια και πατρόν που να έχουν πάντα μια θέση στις ντουλάπες τους. Αν τυχαίνει αυτό που επέλεξαν να συνάδει με τα trends; Ακόμα καλύτερα.

Συντάκτρια του Who What Wear απευθύνθηκε στη founder του brand Sézane, Morgane Sézalory και να θυμίσουμε πως το brand αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα των Γαλλίδων fashion κοριτσιών τον τελευταίο καιρό.

@LEIASFEZ

Σύμφωνα με τη Sezalory το κυριότερο trend του 2020 σε ό,τι έχει να κάνει με τα jeans, είναι η πλήρης απουσία του. Αυτό που υποστηρίζει είναι πως οι Γαλλίδες δε βιάζονται να υιοθετήσουν την τελευταία τάση της μόδας. Αντίθετα προτιμούν να εξοπλίζουν τις ντουλάπες τους με αξιόπιστα items που έχουν εφαρμογή σε όλες τις περιστάσεις και τις σεζόν. “Ένα καλό τζιν είναι ένα από αυτά. Δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των γυναικών, αλλά νομίζω πως φέτος οι Γαλλίδες θα απευθυνθούν στα διαχρονικά στυλ, που ξεπερνούν τις τάσεις”, είπε χαρακτηριστικά.

@SLIPINTOSTYLE

Αλήθεια ποια είναι η άποψη της designer για τα skinny jeans;

Μια από τις απορίες όλων μας είναι το πώς “αισθάνονται” οι Γαλλίδες για τα skinny jeans. Πρόκειται για ένα item που έχει ή ένθερμους υποστηρικτές που πιστεύουν πως διαγράφει εξαιρετικά τη σιλουέτα ή haters που το θεωρούν outdated. “Τα perfect slim jeans είναι από τα απαραίτητα μιας ντουλάπας, και κολακεύουν σχεδόν όλους τους τύπους σώματος”, είπε σχετικά η  Sezalory. “Και οι Γαλλίδες αγαπούν το effortless στυλ!”. Μάλιστα συμπλήρωσε λέγοντας πως αυτό το είδος jean έχει το τέλειο stretch και συνήθως είναι φτιαγμένο από μαλακά υφάσματα, που γίνονται σχεδόν δεύτερο δέρμα για μια γυναίκα. Οπότε αν δεν το κατάλαβες, οι Γαλλίδες είναι με το μέρος των fan των skinny jeans.

@JEANNEDAMAS

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η δική της κλασική επιλογή jean, έχουμε την απάντηση: το μαύρο. Όπως είπε και η ίδια, ταιριάζει με όλα και μπορεί να φορεθεί κάθε σεζόν.

featured image: Albareno