Το όνομα Τartarooga προέρχεται από τη λέξη tartarouga που στα ιταλικά σημαίνει χελώνα. Ενώ ουσιαστικά είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της χελώνας, αυτό που την περιβάλλει, την προστατεύει και την αναδεικνύει, αυτό που την ξεχωρίζει απο άλλα ερπετά. Κατά κάποιο τρόπο θα έλεγε κανείς πως είναι το αξεσουάρ της.

”Είναι δύσκολο για εμάς να πλαισιώσουμε όλη την δουλειά μας σε ένα μόνο ύφος κοσμήματος. Θα μπορούσαμε να πούμε πως οι συνθέσεις μας κινούνται συχνά σε ένα minimal chic ύφος, ωστόσο μας αρεσει να ενσωματώνουμε στοιχεία με bohemian διάθεση, κάποιες πινελιές vintage και κάποιες φορές στοιχεία απο την ανατολίτικη υπερβολή. Το αποτέλεσμα της φαντασίας μας καταλήγει πάντα σε αυτό το προσωπικό μας στυλ… στο #tartaroogastyle.”

”Στις δημιουργίες μας χρησιμοποιούμε αρκετά τα μεταλλικά στοιχεία, αγαπάμε πολύ τις αλυσίδες. Μας αρέσουν πολύ οι φούντες, οι χρωματιστές πέτρες και οι ιδιαίτερες χάντρες. Προσέχουμε ιδιαίτερα την ποιότητα των μετάλλων και στηριζόμαστε στη σωστή τεχνική ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό και άνετο.”

Στη νέα συλλογή της tartarooga αγαπήσαμε:

Τις αλυσίδες για τον λαιμό

https://www.instagram.com/p/BZoOrGUHtQC/?hl=en&taken-by=tartarooga

Σκουλαρικια με vintage επιρροές

https://www.instagram.com/p/BZix8nynmoD/?hl=en&taken-by=tartarooga

Ο συνδυασμός ασημένιου και χρυσού

https://www.instagram.com/p/BZOcCV9nchN/?hl=en&taken-by=tartarooga

Διαφορετικές αλυσίδες φορεμένες μαζί

https://www.instagram.com/p/BYVjG_pnCqd/?hl=en&taken-by=tartarooga

Σκουλαρίκια με συνδυασμό υλικών

https://www.instagram.com/p/BZgmOygn2m7/?hl=en&taken-by=tartarooga

Kρίκοι

dsc_0555 Το showroom βρίσκεται στην οδό Νοταρά 44 στο κέντρο του Πειραιά. Περισσότερα θα δεις στο instagram tartarooga και στο facebook tartarooga fashion workshop και σύντομα και στο site www.tartarooga.gr για τις online αγορές.