Η πανδημία άλλαξε και τα σχέδια των κινηματογράφων, ευτυχώς όμως -ελπίζουμε- μόνο προσωρινά. Γιατί οι περισσότερες ταινίες μπορεί να αργήσουν λίγο, όμως εμείς θα τις δούμε.

Radioactive

Μία βιογραφική ταινία για τη ζωή της Marie Curie. Της πρώτης γυναίκας που κέρδισε βραβείο Νόμπελ. Της μοναδικής γυναίκας που κέρδισε βραβείο Νόμπελ δύο φορές, και του μοναδικού ανθρώπου που έχει βραβευτεί για δύο διαφορετικές επιστήμες. Στο ρόλο της πρωτοποριακής αυτής γυναίκας, η Rosamund Pike.

A Quiet Place Part ||

Η Emily Blunt, σκηνοθετημένη από το σύζυγο της John Krasinski, επιστρέφει με ένα sequel. Τώρα, η οικογένεια Abbott, αντιμετωπίζει το φόβο του έξω κόσμου.

Mulan

Το όνομά της γνωστό, όπως και η ιστορία της. Η “Mulan” είναι ένα live action film, βασισμένο στη γνωστή ταινία της Disney.

The New Mutants

Πέντε μεταλλαγμένοι νέοι, ανακαλύπτουν τις ικανότητες τους ενώ βρίσκονται φυλακισμένοι. Στην ταινία πρωταγωνιστεί και η Maisie Williams, γνωστή από το Game of Thrones ως Arya.

Black Widow

Την πρώτη φορά που είδαμε τη Scarlett Johansson ως Black Widow, ήταν το 2010 στην ταινία Iron Man 2. Μία δεκαετία μετά, η Natasha Romanoff έχει τη δίκη της ταινία, η οποία πραγματεύεται γεγονότα που έλαβαν χώρα μεταξύ των ταινιών “Civil War” και “Infinity War”.

Wonder Woman 1984

Όπως αντιλαμβάνεσαι και από τον τίτλο, η ταινία μας μεταφέρει στη δεκατία του ‘80. Η Gal Gadot, στον ομώνυμο ρόλο, έχει τώρα να αντιμετωπίσει δύο νέους εχθρούς.

Ghostbusters: Afterlife

Δύο παιδιά μετακομίζουν με τη μητέρα τους σε ένα σπίτι που έχουν κληρονομήσει από τον παππού τους. Κάποια στιγμή, ανακαλύπτουν μία μυστική κληρονομιά που έχει αφήσει ο παππούς αλλά και τη σχέση του με τους ορίτζιναλ Ghostbusters.

Top Gun : Maverick

Ένα sequel που περιμένανε πάνω από 30 χρόνια. Ο Tom Cruz επιστρέφει με το ρόλο που αγαπήθηκε.

Tenet

Ο Christopher Nolan γράφει και σκηνοθετεί την ταινία. Μία επική ταινία για την παγκόσμια κατασκοπεία, για τα ταξίδια στο χρόνο και την εξέλιξη.

Morbius

Ο βιοχημικός Michael Morbius, τον οποίο υποδύεται ο Jared Leto, προσπαθεί να θεραπεύσει τον εαυτό του από μία σπάνια ασθένεια του αίματος. Το αποτέλεσμα όμως, δεν είναι αυτό ακριβώς που επιζητούσε.

Bill & Ted Face the Music

Ο Keanu Reeves πρωταγωνιστεί σε αυτήν την κωμωδία. Δύο ενήλικες μπαμπάδες, λάτρεις της μουσικής, ταξιδεύουν στο χρόνο και προσπαθούν να εκπληρώσουν το πεπρωμένο τους.

The King’s Man

Η ταινία αυτή λειτουργεί ως sequel των ταινιών “Kingsman”. Η ταινία λαμβάνει χώρα στα πρώτα χρόνια του 20ου αιώνα και πραγματεύεται τη δημιουργία του οργανισμού κατασκοπείας.

No Time To Die

Η πολυαναμενόμενη αυτή ταινία, δε χρειάζεται συστάσεις καθώς ένα όνομα αρκεί. James Bond.

Dune

Ο Timothée Chalamet, έρχεται ως Paul Atreides για να ταξιδέψει στον πλανήτη Dune. Η ταινία είναι μία διασκευή του ομώνυμου επιστημονικού φαντασίας μυθιστορήματος του Frank Herbert.