Η Φιλιώ Σαραντινού είναι makeup artist και επικοινωνεί όλες τις νέες τάσεις του μακιγιάζ μέσα από το κανάλι της στο Youtube αλλά και το Instagram.

Έχεις μια ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς ευλαβικά κάθε πρωί;

Η πρωινή μου ρουτίνα είναι σταθερή τα τελευταία χρόνια. Πλένω το πρόσωπό μου με ένα ήπιο καθαριστικό, βάζω ένα τόνερ για την επαναφορά του Ph και προχωράω στην αντηλιακή μου. Το πρωί παραλείπω την ενυδατική καθώς και προχωράω απευθείας στο αντηλιακό, το οποίο εφαρμόζω όλες τις εποχές του χρόνου. Το αντηλιακό δεσμεύει την υγρασία του προσώπου για αυτό και παραλείπω την ενυδατική καθώς δε θέλω να επιβαρύνω τη λιπαρή μου επιδερμίδα και κάνω καλύτερο skincare το βράδυ.

Ποια είναι τα προϊόντα ομορφιάς ή οι δραστηριότητες που σε βοηθούν αυτήν την περίοδο να νιώσεις αμέσως πιο αναζωογονημένη;

Αυτό που αμέσως μου φτιάχνει τη διάθεση -παρόλο που δεν χρησιμοποιούσα ποτέ- είναι τα ξηρά λαδάκια σώματος. Έχω επιλέξει ζεστές μυρωδιές που αμέσως μου ανεβάζουν τη διάθεση (κάποια έχουν και διακριτική λάμψη) και τα εφαρμόζω μετά από ένα ζεστό μπάνιο που με χαλαρώνει και με αναζωογονεί.

Εάν είχες μια ολόκληρη μέρα μόνο για τον εαυτό σου, χωρίς καμία ευθύνη, πού θα ήσουν και τι θα έκανες;

Μπορεί να είμαστε σε lockdown, ωστόσο οι υποχρεώσεις μου συνεχίζουν κανονικά. Θα ήθελα, λοιπόν, βόλτες όλη την ημέρα κάτω από τον υπέροχο χειμερινό ήλιο σε μία παραθαλάσσια περιοχή. Μου φτιάχνει όσο τίποτε άλλο τη διάθεση!

Έχεις κάποια συνήθεια σχετικά με την αυτοφροντίδα σου ή την ομορφιά, που θεωρείς πως είναι λίγο ασυνήθιστη ή περίεργη;

Επειδή είμαι ανάποδη, τώρα που φοράμε μάσκες ξεκίνησα να εφαρμόζω lip gloss στα χείλη και άφησα στην άκρη όλα τα ματ/ σταθερά κραγιόν που είχα. Παράδοξο, το ξέρω!

Υπάρχει κάτι σχετικό με την προσωπική σου φροντίδα και ευεξία που έχεις στερηθεί τον τελευταίο χρόνο;

Το κλείσιμο των χώρων εκγύμνασης είναι αλήθεια πως μου στέρησε την καθημερινή επαφή με τη γυμναστική όπως και ο περιορισμός στην ώρα όταν θέλεις να αθληθείς έξω. Ευελπιστώ σύντομα να μπούμε στους παλιούς μας ρυθμούς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Self Care Daily Routine: Άννα-Μαρία Σουπιώνη, Content Creator