Έχουμε όλοι τέτοιους φίλους. Δουλεύουν μόνο από το σπίτι και δεν θέλουν για κανέναν λόγο να αλλάξει αυτό, εμφανίζονται σπάνια σε πάρτι ή άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις και ακυρώνουν συχνά μια έξοδο προκειμένου να χαλαρώσουν μόνοι στο σπίτι τους.

Με λίγα λόγια, λατρεύουν το σπίτι τους. Δεν είναι ότι δεν περνάνε καλά με τους φίλους τους στις εξόδους τους, απλά προτιμάνε να μένουν μέσα. Ακόμα και τα Σαββατόβραδα!

Εδώ θα δεις ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Μήπως σου θυμίζουν κάποιον φίλο σου;

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι λογικό να μην τρελαίνεται για τις εξόδους αφού είναι ίσως το πιο εσωστρεφές ζώδιο. Ονειρεύεται τις στιγμές που θα μπορεί να είναι μόνος του και να σκέφτεται χωρίς περιττούς θορύβους. Δεν τον ενδιαφέρει η κοινωνικοποίηση ούτε το να γίνει αγαπητός στους άλλους. Προτιμάει να κάνει παρέα μόνο με τα άτομα που νιώθει άνετα και αγαπάει.

Παρθένος

Ο Παρθένος θέλει να έχει μια ζωή με απόλυτη τάξη και αρμονία. Όταν είναι εκτός σπιτιού νιώθει αποδιοργανωμένος. Δίνει τόση έμφαση στην αποτελεσματικότητα που προτιμάει να τα κάνει όλα μόνος του και να μην εμπλέκεται με άλλο κόσμο. Είναι ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια, αλλά δεν τον λες εξωστρεφή ή κοινωνικό. Εάν θελήσει να κάνει μια έξοδο θα πρέπει να έχει οργανώσει κάθε λεπτομέρειά της!

Ταύρος

Μπορεί να φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι βρίσκεται ο Ταύρος σε αυτή τη λίστα. Είναι αρκετά κοινωνικός και εξωστρεφής. Ξέρει όλα τα καλύτερα μπαρ και εστιατόρια, όχι μόνο στην πόλη του αλλά και σε άλλες! Το θέμα είναι πως παρόλο που του αρέσει να κάνει προτάσεις στους άλλους δεν του αρέσει να τις ακολουθεί. Το σπίτι του είναι το μέρος που μπορεί πραγματικά να κάνει αυτό που θέλει με τους δικούς του όρους. Και αυτό δεν αλλάζει!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Λέων: Μάθε τα πάντα για την προσωπικότητά του