Σε ποιον άραγε αρέσει πραγματικά να του λένε τι να κάνει; Η αλήθεια είναι πως, όχι σε πολλούς. Ακόμα κι αν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν ακριβώς ότι τους λες.

Κάποιοι ακολουθούν τις εντολές των άλλων και το κάνουν χωρίς υποχρέωση. Το κάνουν με ευχαρίστηση. Και από την άλλοι υπάρχουν αυτοί που ο κόσμος να χαλάσει δεν θα ακολουθήσουν εντολές άλλων. Ακόμα και εάν το κάνουν, θα δεις την δυσανασχέτηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους. Στον κόσμο της αστρολογίας, υπάρχουν μερικά ζώδια που δεν αισθάνονται ένοχοι επειδή δεν ακολούθησαν εντολές που δόθηκαν από άλλους.

Τα παρακάτω ζώδια απλά μισούν το να τους λες τι να κάνουν. Και θα κάνουν τα πάντα για να αγνοήσουν τις εντολές σου

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Το πείσμα είναι ένα κλασικό χαρακτηριστικό του Ταύρου και μπορείς να το δεις να από ένα χιλιόμετρο μακριά. Ο Ταύρος  δεν θα κάνει κάτι που είναι αντίθετο με τη θέλησή του. Κάνει μόνο ό,τι θέλει αυτός. Όσο περισσότερη γκρίνια δέχονται για αυτό τους το χαρακτηριστικό, τόσο βαθύτερα πεισμώνει και αρνείται να συνεργαστεί.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος δεν είναι πεισματάρης με τον ίδιο τρόπο που είναι ο Ταύρος. Είναι απλά πολύ ξέγνοιαστος για να πάρει στα σοβαρά τη γνώμη σου. Κάνει ό,τι θέλει επειδή αισθάνεται ότι μπορεί. Θα σε αγνοήσει σκόπιμα αν του πεις τι να κάνει. Ακόμα κι αν είναι για δικό του καλό.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός δεν είναι τόσο πεισματάρης όσο ο Ταύρος ούτε θα σε αγνοήσει όπως θα κάνει ο Δίδυμος. Εάν του πεις τι να κάνει, και μάλιστα εάν επιμένεις, η αντίδρασή του θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη ανάλογα με το δικό σου ζώδιο και προσωπικότητα. Είναι ένα παθιασμένο ζώδιο και θα εκφράσει το πώς αισθάνεται με το σώματα του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας ενήλικος ή έφηβος Κριός κυριολεκτικά θα πέσει στο πάτωμα κλωτσώντας και φωνάζοντας σαν τα μωρά. Αλλά μπορεί να φωνάξει, να ρίξει πράγματα ή να χρησιμοποιήσει χειρονομίες που θα καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να ακούσει τι του λες να κάνει!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι είναι γνωστό ότι είναι πολύ ανεξάρτητοι και επαναστατικοί. Δεν θέλουν να συμμορφωθούν, ούτε θέλουν να είναι όπως οποιοσδήποτε άλλος. Κάνουν ό,τι θέλουν και θα αρνηθούν να σε ακούσουν αν δεν πιστεύουν ότι αυτό που τους ζητάς έχει νόημα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι μισούν απολύτως να τους λένε τι πρέπει να κάνουν. Δεν χρειάζονται αυτήν την επιπλέον συνεισφορά των άλλων επειδή πιστεύουν ότι έχουν καταλάβει τη ζωή. Και μερικές φορές έχουν δίκιο. Είναι οργανωμένοι. Και κάνουν σχέδια για τα πάντα. Συχνά θα ήθελαν να ακολουθήσουν τα σχέδια που έκαναν τόσο σχολαστικά. Όταν πετάγεσαι ξαφνικά μπροστά τους και τους ζητάς να κάνουν κάτι, είσαι κίνδυνος για την καλοσχεδιασμένη ζωή τους.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς κάνει ό,τι το ευχαριστεί, επειδή, όπως και οι Δίδυμοι, ελέγχεται από τις επιθυμίες του την κάθε στιγμή. Ωστόσο, ζει επίσης για περιπέτειες. Θα σε ακούσει μόνο αν αυτό που του λες να κάνει είναι διασκεδαστικό και περιπετειώδες. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα διστάσει να συμφωνήσει μαζί σου.

featured photo: Τwenty20.com/inkdrop