Ποια είναι τα ζώδια που ίσως φοβάσαι να προσεγγίσεις

Ποια είναι τα ζώδια που ίσως φοβάσαι να προσεγγίσεις

Και η αλήθεια είναι πως όχι άδικα!

Μήπως σου έχουν αναφέρει ποτέ ότι σε φοβούνται και ότι μοιάζεις πολύ απρόσιτη; Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που οι γύρω σου δεν σε προσεγγίζουν εύκολα. Δεν φταίει το ότι είναι όλοι οι υπόλοιποι ντροπαλοί, όπως νόμιζες μέχρι τώρα. Είναι που έχεις έναν μοναδικό τρόπο να ''εκφοβίζεις'' τους άλλους. Ακόμα και εάν δεν το καταλαβαίνεις. Σε αυτό έχει μερίδιο ευθύνης και το ζώδιο σου. Σου προσδίδει κάποια χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά σου που κάποιες φορές τρομάζουν τους άλλους και σε κάνουν απρόσιτη.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια που όλοι τα φοβούνται;

Ταύρος: Υπερβολικά επιλεκτικός σχετικά με το σε ποιον θα απευθύνει το λόγο

Αν ξέρεις καλά έναν Ταύρο, ξέρεις πως είναι υπερβολικά ευαίσθητος και γλυκός. Αλλά αυτό κατά βάθος. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει οι άνθρωποι γύρω του να το ξέρουν αυτό. Διατηρεί αυτό το ευάλωτο μέρος του εαυτού του μόνο για τους ανθρώπους που πραγματικά εμπιστεύεται. Οι οποίοι είναι περίπου τρεις! Για όλους τους άλλους δείχνει απόμακρος και εκφοβιστικός. Το αστείο είναι πως γνωρίζει καλά ποια εντύπωση έχουν οι άλλοι για αυτόν, και μάλιστα του αρέσει!

Σκορπιός: Δεν καταλαβαίνουν όλοι τα πολύ δυνατά και περίπλοκα αισθήματά του

Αυτό το ζώδιο διακατέχεται από πολύ έντονα συναισθήματα. Τόσο έντονα στην πραγματικότητα που δεν έχει άλλη επιλογή από το να κλειστεί στον εαυτό του και να υψώσει ένα τείχος ανάμεσα σε αυτόν και στους γύρω τους. Αν ανοιχτεί σε οποιονδήποτε ένας Σκορπιός δεν θα έχει άλλα φύλλα για να παίξει, και του αρέσει όσο τίποτα να έχει τα φύλλα του καλά κρυμμένα. Οι Σκορπιοί φέρονται συνήθως πολύ στρατηγικά και έχουν αυτή την εκφοβιστική έκφραση στο πρόσωπό τους, πιθανότατα επειδή ταυτόχρονα σκέφτονται την επόμενη κίνηση τους.

Αιγόκερως: Ακτινοβολεί δύναμη κι εξουσία

Τον Αιγόκερω συνήθως τον φοβούνται επειδή είναι ήδη σε θέση εξουσίας και καταλαβαίνει τι χρειάζεται για να διατηρηθεί αυτή η εξουσία. Εάν ήταν γλυκός και καλοσυνάτος θα τον έπαιρνε κάποιος στα σοβαρά; Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας Αιγόκερως είναι να παραμεριστεί ή να προσπαθήσει να τον εκμεταλλευτεί κάποιος από το περιβάλλον του. Η έντονη εστίασή του στους στόχους του μοιάζει να φοβίζει τους άλλους.

Υδροχόος: Ανεξάρτητος και απρόσιτος

Ο Υδροχόος είναι γνωστός για την ανεξαρτησία του και το πόσο καλά διατηρεί τον έλεγχο των συναισθημάτων του. Η εκκεντρική του φύση, δεν τον αφήνει πάντα να δείχνει φιλικός ή ενθουσιασμένος που σε είδε. Παρά το πόσο κοινωνικός μπορεί να είναι, είναι επίσης γνωστό ότι είναι πλήρως ανεξάρτητος και του αρέσει να κάνει πράγματα μόνος του. Αυτή η προτίμηση για τη μοναξιά του τον κάνει να φαίνεται κλειστός και απόμακρος.

featured photo: unsplash.com/@yoannboyer
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.