Τα χαρουμενα ζευγαρια δεν ποσταρουν συχνα

Μπορείς να ανανεώσεις το relationship status σου, να ανεβάσεις story στο instagram και φιλί σας στο Snapchat, να μιλάς συχνά για αυτόν στο τουίτερ -ελπίζω στο LinkedIn να μη μπερδέψεις τα προσωπικά σου- και να βάλεις κοινή σας φωτογραφία στο skype (;;;). Έτσι είναι τα σύγχρονα ρομάντζα, οι ερωτευμένοι και ο ενθουσιασμός. Δεκτό. Αλλά όσο χαιρόμαστε με τη χαρά μας το Business Insider δημοσιεύει μια δική του εκδοχή για όλο αυτό το #agapi_mono.

Σε άρθρο που αναρτήθηκε πρόσφατα από το Business Insider το πόρισμα είναι ότι τα ευτυχισμένα ζευγάρια δε μοιράζονται τις στιγμές τους στα social media αφού δε χρειάζονται την επιβεβαίωση από κανέναν. “Υπάρχει μια σαφής σχέση ανάμεσα στο πόσο συχνά δημοσιεύετε κοινές σας στιγμές με το πόσες από αυτές τις απολαμβάνετε πραγματικά μαζί''.  “Με άλλα λόγια, αντί να κάνεις update σχετικά με τη σχέση σας θα πρέπει να απολαμβάνεις τις στιγμές και όχι να ποστάρεις για αυτές'' γράφει το site.

Το άρθρο συνεχίζει ότι ''τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα, είναι παρόντες στις στιγμές τους και δεν αποσπώνται από τα τηλέφωνα τους'' και το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω θυμίζοντας μας την έρευνα του The Happiness Institute με θέμα πόσο χαρούμενοι είναι οι άνθρωποι που μένουν εκτός facebook για πάνω από 7 μέρες.

Λοιπόν;

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.