Νέα σεζόν νέα αρχή και όλες έχουμε βάλει προσωπικά στοιχήματα να γίνουμε καλύτερες «από Σεπτέμβρη». Η φροντίδα του εαυτού μας προέχει και γι’ αυτό παρακάτω σου δείχνουμε τι πρέπει να έχεις στη τσάντα σου τώρα που θες να προσέξεις τη ποιότητα ζωής σου.

1. Copper water bottle. Το μπουκάλι νερού φτιαγμένο από χαλκό αποτελεί wellness must τα τελευταία δύο χρόνια καθώς τα συστατικά του μπουκαλιού χαρίζουν στο νερό μας αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Στα plus του είναι η ultra chic εμφάνιση του και το γεγονός ότι το βρίσκεις περίπου 20 δολάρια στο Amazon.

83e9f8b9ee2135c40657d27df3a87c3f2. Ξηροί καρποί. Όλο και περισσότερες έρευνες υποστηρίζουν πως 7-8 ανάλατοι και άψητοι ξηροί καρποί είναι εξαιρετικά ωφέλιμοι για την υγεία μας. Πάρε λίγους μαζί σου όχι μόνο για να κόψεις τη πείνα σου με ένα υψηλής διατροφικής αξίας snack αλλά και για να κάνεις ένα μεγάλο δώρο στην ομορφιά και την υγεία σου.

09d4ed19969a3e31bf2ea6ae8b5cb370 3. Spray προσώπου. Ειδικά όσο ο καιρός είναι ζεστός θέλουμε να ενυδατώνουμε το πρόσωπο μας μέσα στη μέρα χωρίς όμως να χαλάμε το μακιγιάζ μας ή να δείχνουμε ιδρωμένες. Η καλύτερη λύση είναι τα ελιξίρια βιταμινών με βάση το νερό που βρίσκουμε σε πολλές φαρμακευτικές εταιρίες αλλά και το νεράκι του evian σε μορφή σπρέι κάνει υπέροχα την ίδια δουλειά.

vichy 4. Μαντηλάκια χεριών. Το να έχεις μαζί σου ένα πακέτο καθαριστικά μαντηλάκια θα σου φανεί πιο χρήσιμο από όσο αρχικά μπορεί να πιστεύεις. Εκτός από το να καθαρίζεις τα χέρια σου -αν χρησιμοποιείς ΜΜΜ είναι αναγκαίο- θα σε βοηθήσουν να φρεσκαριστείς στο λεπτό ή ακόμη να αφαιρέσεις τυχόν λεκέδες από τα ρούχα σου.

25-lingettes-exfoliantes-charbon