Έχεις άτομα στη ζωή σου που είναι απλά πολύ σοβαρά; Άτομα που αγαπημένη του ατάκα είναι “δεν έχω χρόνο για χάσιμο” ή “έχουμε και δουλειές”; Μαντεύουμε πως ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Ταύρος: σχεδόν υπερβολικά ειλικρινής

Ο Ταύρος είναι πολύ ξεροκέφαλος και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις την άποψη αυτού του σταθερού ζωδίου. Ειδικά αν έχει πάρει την απόφασή του. Ο Ταύρος έχει ανάγκη τη σταθερότητα, και συναισθηματικά και πρακτικά. Θέλει να κατακτά οτιδήποτε ποθήσει. Βέβαια, το υπόλοιπο στον λογαριασμό του μπορεί να είναι πολύ μικρότερο από την τιμή του αντικειμένου που θέλει να κατακτήσει. Ωστόσο, η επιμονή του τον φτάνει στον στόχο του κάθε φορά.

Παρθένος: επικεντρώνεται στην τελειότητα

ΟΚ, ίσως ο Παρθένος να δίνει υπερβολική σημασία στις λεπτομέρειες και στην ανάλυση της κάθε κατάστασης από την αρχή της. Αλλά αυτό το ζώδιο απλά δε θέλει να σπαταλάει χρόνο. Σκέψου το λίγο: Γιατί πιστεύεις πως κριτικάρει τόσο πολύ; Θέλει τα πράγματα να γίνονται όπως τα έχει στο μυαλό του, και κάνει τα πάντα για αυτό. Αν χρειαστεί να ξανακάνεις κάτι δέκα φορές για να το πετύχεις και να τον ευχαριστήσεις, δε διαστάσει να σου το ζητήσει.

Αιγόκερως: έχει ολόκληρη λίστα με στόχους που θέλει να πετύχει

Ίσως να είναι πολύ σκληρός ο Αιγόκερως, αλλά η αλήθεια είναι το δυνατό του όπλο. Εξάλλου, ό,τι είναι fact για εκείνον πρέπει να λέγεται, γιατί στο μυαλό του, μόνο σε καλό μπορεί να οδηγήσει. Η δουλειά είναι προτεραιότητα του Αιγόκερου και δε θα φοβηθεί ούτε θα βαρεθεί να φύγει τελευταίος από το γραφείο. Είναι ικανός να μην ασχολείται με τα συναισθήματά του για ένα τεράστιο διάστημα, μέχρι να ολοκληρώσει όσα νιώθει ότι πρέπει να κάνει. Ο ρεαλισμός είναι προτεραιότητά του, πολλές φορές καταλήγοντας να είναι σκληρός με τους γύρω του.

images: MyDomaine