Αυτά τα τέσσερα ζώδια στέλνουν τα πιο flirty μηνύματα 

Αν η μονογαμία δε σε εκφράζει μείνε μακριά από αυτά τα 4 ζώδια

Είτε είσαι θέσει πολυγαμική είτε περνάς μια φάση που θες να φλερτάρεις και δεν είσαι σε φάση για αποκλειστικότητες, μείνε μακριά από αυτά τα τέσσερα ζώδια.

Ποια είναι τα μονογαμικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου:

Αιγόκερως

Αν η μονογαμία δεν είναι στο στυλ σου, ένας Αιγόκερως σαν σύντροφος μάλλον δεν είναι ο σωστός για εσένα. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την εργασιομανία του και δε φοβάται να κάνει δεσμεύσεις στη ζωή του, σε κάθε τομέα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα, προτιμάει να επικεντρώνεται στο να χτίζει οικειότητα με το άτομο που του έχει κερδίσει το ενδιαφέρον. Παίρνει τις σχέσεις του πολύ σοβαρά και όταν κάποιος τον ελκύει, δεσμεύεται γρήγορα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά ζώδια. Είναι πολύ συναισθηματικός, θέλει βαθιές σχέσεις και η ευαισθησία του πολλές φορές τον οδηγεί στην ανασφάλεια. Δίνει ό,τι έχει στις σχέσεις του και μοιράζεται τα πάντα με τον σύντροφό του. Αυτές οι ποιότητες συχνά οδηγούν σε πικρία και θέματα εμπιστοσύνης. Επιπλέον, είναι κτητικός άνθρωπος και η πολυγαμία είναι ένα concept που δεν τον εκφράζει, γιατί τον κάνει να νιώθει πως απειλείται.

Πώς να φλερτάρεις σωστά όταν το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να φλερτάρεις

Thought Catalog

Παρθένος

Οι Παρθένοι ίσως δίνουν την εντύπωση των συντηρητικών ατόμων, ωστόσο πρόκειται για άτομα με έντονη σεξουαλικότητα. Αγαπούν τη σωματική οικειότητα και ονειρεύονται τη μέρα που θα βρουν το πραγματικό soulmate τους. Για εκείνους, το σεξ είναι απόλυτος τρόπος να δείξουν στον σύντροφό τους την αγάπη τους. Δυστυχώς, η επική εικόνα τους για το σεξ και την αγάπη δεν αφήνει χώρο για πολλούς συντρόφους.

Λέων

Αν έχεις σχέση με Λέων, σου είναι γνώριμο το πόση προσοχή χρειάζεται αυτό το ζώδιο για να νιώσει ασφάλεια σε μια σχέση. Οι Λέοντες είναι κτητικά άτομα και έτσι το να ξέρουν πως ο σύντροφός τους έχει και άλλες σεξουαλικές εμπειρίες παράλληλα, είναι τεράστια γροθιά στο μεγάλο εγώ τους. Δεν μοιράζονται την προσοχή του ανθρώπου με τον οποίο είναι ερωτευμένοι.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.