Οι τάσεις της μόδας μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά το αγαπημένο μας denim είναι διαχρονικό και πάντα κυρίαρχο ως η πιο stylish επιλογή. Mια αξία που παραμένει σταθερή όσα χρόνια και αν περάσουν!

Φέτος τα jeans είναι πιο απλά και ανακτούν την χαμένη γοητεία της απλότητας. Ένας επαναπροσδιορισμός στις αρχικές αξίες του street style που σέβεται την άνεση αλλά και τη μοναδικότητα της προσωπικής μας επιλογής. Τα patterns και τα κεντήματα, οι oversized καμπάνες και οτιδήποτε κραυγαλέο, παραμερίζονται από τα κυρίαρχα τζιν της σεζόν που μπορούν να φορεθούν με τόση ευκολία από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Από το κλασικό -αλλά πάντα αγαπημένο- denim παντελόνι στις μοντέρνες του εκδοχές, έως το super stylish all denim look, η επιλογή είναι safe, αρκεί να εντοπίσεις ποιο είναι αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Εμείς επιλέξαμε τα μοναδικά 4 jeans που θα χρειαστείς αυτή τη σεζόν.

1. Joan Medium Exclusive Jeans

Τα ψηλόμεσα παντελόνια που αγκαλιάζουν διακριτικά την κοιλιά, ιδανικά cropped λίγο πάνω από τον αστράγαλο, κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Συνδύασέ το με ένα tshirt και αντικατέστησε τη ζώνη με ένα scarf.

2. Kelly Black Ripped Jeans

Το αγαπημένο blue jean είναι all time classic, αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή χρώματος που έχεις! Σίγουρα είναι το έξυπνο item που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου, αλλά μην ξεχνάς πως ένα black ripped denim είναι η πιο δημοφιλής επιλογή μετά την κατηγορία blue jeans.

3. Kelly Striped Jeans

H άλλη όψη του ψηλόμεσου αγαπημένου μας denim! Το embellished τζιν παντελόνι που παίζει με τη διχρωμία, θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις από το πλήθος!

4. Joan SW Exclusive Jeans

Το τζιν με σκισίματα στο μπροστινό μέρος και ξέφτια στο τελείωμα των ποδιών είναι μια από τις τοπ τάσεις στο denim τη φετινή άνοιξη.

Μπορείς να τα βρεις εδώ.