To παρακάτω άρθρο παρουσιάστηκε στο 3ο τεύχος του SavoirVille Free Press.

APERITIF – Jingle Sin 

0011 (Small) 45ml Ketel One vodka 15ml Fresh pink Grapefruit juice

15ml Lime juice

20ml Vanilla Syrup

Μέθοδος: Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο shaker με πάγο και χτυπάμε για 7-8 δευτερόλεπτα. Σουρώνουμε σε ένα ποτήρι cocktail χωρίς πάγο και γαρνίρουμε με ένα wedge από ροζ grapefruit

Γλυκόξινο – Ελαφρύ –  για να σου ανοίξει η όρεξη πριν το χριστουγεννιάτικo τραπέζι   

DIGESTIVE – Abundance Cocktail (Αφθονία)

0012 (Small) 50ml Bulleit Bourbon 30ml Lemon Juice 25ml Ginger – Honey Syrup 1 dash Boker’s Bitters Μέθοδος: Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο shaker με πάγο και χτυπάμε για 7-8 δευτερόλεπτα. Σουρώνουμε σε ένα old fashioned ποτήρι με πάγο και γαρνίρουμε με μια ροδέλα λεμόνι και ginger. Αρωματικό και πολύ γευστικό – Ότι πρέπει για να κλέψεις τη παράστασή μετά το τραπέζι.

Party Drink – Old-Santa Fashioned

0014 (Small) 30ml Zacapa 23 30ml Bulleit Rye 15ml Cinnamon syrup 1 dash Creole Bitters Μέθοδος: Σε ένα old-fashioned προσθέτουμε τα υλικά με αρκετό πάγο και ανακατεύουμε με έναν αναδευτήρα. Γαρνίρουμε με μια φλούδα πορτοκαλιού. Γλυκό και λίγο πιο βαρύ – Πολύ εύκολο στη παρασκευή του για να μην χάνεις χρόνο από το πάρτι   Επιμέλεια: Γιάννης Σταυρουλάκης Φωτογραφίες: Sandy & Οδυσσέας (sovisualphotography.com) Mε την υποστήριξη της Diageo Hellas IiMMF0qc