Σε περίπτωση που ανήκεις στα πολύ κοινωνικά άτομα, δεν έχεις περάσει εύκολα τον τελευταίο χρόνο. Η σύνδεση με φίλους και συγγενείς ήταν πραγματικά μια πρόκληση για όλους μας. Αλλά αυτό ισχύει λίγο περισσότερο για τους ανθρώπους που ζούνε για τις κοινωνικές επαφές και τις πολύωρες face to face συζητήσεις. Ευτυχώς, τα τρία πιο ομιλητικά ζώδια, είναι αρκετά ικανά να βρουν νέους και δημιουργικούς τρόπους σύνδεσης με άλλους. Ποια είναι όμως αυτά τα ζώδια;

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γεμάτοι ιδέες και ο ενθουσιασμός με τον οποίο μοιράζονται τις σκέψεις και τις απόψεις τους δεν χάνεται ποτέ. Η περίεργη φύση τους τους εμποδίζει να βαρεθούν και φυσικά ούτε οι άλλοι βαριούνται να συνομιλούν μαζί τους. Η επιθυμία των Δίδυμων να είναι μαθητές της ζωής τους ωθεί να αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους μάθησης. Έτσι δεν τελειώνουν ποτέ τα προς συζήτηση θέματα. Η επιθυμία τους όμως να μαθαίνουν συνέχεια, μερικές φορές τους εμποδίζει να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν.

Ζυγός

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη και αυτό σημαίνει ότι η ανθρώπινη σύνδεση είναι το παν για αυτούς. Μερικοί μπορεί να τους λένε απελπισμένα ρομαντικούς, αλλά εξακολουθούν να είναι πάνω από όλα λογικοί. Παρακινούνται από πνευματικές συνομιλίες, κατά προτίμηση σε έναν δημιουργικό ή καλλιτεχνικό χώρο. Η επιθυμία τους είναι να δημιουργούν βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω τους. Τα θέματα που τους αρέσει να συζητούν τείνουν να κινούνται γύρω από τις σχέσεις. Είτε δίνουν συμβουλές στον καλύτερό τους φίλο, είτε μιλούν με ενθουσιασμό για το νέο άτομο που βγαίνουν.

Υδροχόος

H κύρια προτεραιότητα για τους Υδροχόους είναι η σύνδεση με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις και απόψεις με αυτούς. To να μοιράζονται τις απόψεις τους με άτομα που πραγματικά εκτιμούν είναι μεγάλη τους ανάγκη. Η επιθυμία του Υδροχόου είναι να ενισχύσει τις φωνές εκείνων που δεν έχουν τη δύναμη ή δεν μπορούν να εκφραστούν. Όταν μιλούν, οι άνθρωποι τους ακούνε, επειδή έχουν πάντα μια πρωτότυπη γνώμη ή ιδέα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν λάβει υπόψη έως τότε. Είναι πάντα ατρόμητοι και δεν φοβόνται να μιλήσουν, για τα πάντα.

featured photo: @alexandrahraskova