Στις 20 Απριλίου μπαίνουμε στην περίοδο του Ταύρου, οπότε ήρθε η ώρα να μάθεις τα πάντα για την προσωπικότητά του. Ένας Ταύρος λοιπόν είναι γεννημένος μεταξύ 20 Απριλίου και 20 Μαΐου και ανήκει στα ζώδια της Γης. Απολαμβάνει όσο τίποτα να χαλαρώνει σε γαλήνια μέρη που περιβάλλονται από ήρεμους ήχους, καταπραϋντικά αρώματα και χυμώδεις γεύσεις.

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον γοητευτικό πλανήτη που διέπει την αγάπη, τα χρήματα και φυσικά την ομορφιά.

Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το ζώδιο μαγεύονται από οποιαδήποτε φυσική εκδήλωση άνεσης και πολυτέλειας. Η ευχαρίστηση είναι αναγκαία για αυτούς και αισθάνονται περισσότερο ικανοποιημένοι όταν περιποιούνται οι ίδιοι τον εαυτό τους. Εάν θέλεις να δώσεις σε έναν Ταύρο την απόλυτη ευχαρίστηση τότε απλά χάιδεψε τον στο λαιμό, αφού αυτό είναι το κυρίαρχο σημείο του.

Είναι αλήθεια ότι στον τέλειο κόσμο που πλάθουν στο μυαλό τους, οι Ταύροι περνάνε όλη την ημέρα μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη αιθέρια έλαια.

Ταυτόχρονα όμως, δεν φοβούνται να σηκώσουν τα μανίκια και να εργαστούν σκληρά για να κερδίσουν μεγάλες ανταμοιβές.

Είναι φιλόδοξοι, συγκεντρωμένοι και πολύ ανθεκτικοί και αισθάνονται πιο ασφαλείς όταν αποταμιεύουν ένα ποσό από τις απολαβές τους. Οι Ταύροι ξέρουν καλά τι σημαίνει επένδυση και ρίσκο. Μην ξεχνάς πως ο ταύρος είναι το σύμβολο της Wall Street. Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας για τους Ταύρους και οποιαδήποτε απειλή για τη σταθερότητά τους θα είναι σίγουρα κάτι που θα τους αποδιοργανώσει.

Ως ζώδιο της Γης, ο Ταύρος είναι σταθερός και εξαιρετικά πιστός. Δίνει προτεραιότητα στη συνέπεια και την αξιοπιστία σε όλους τους τομείς της ζωής του. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι αυτό που αντιλαμβάνεται ο Ταύρος ως αφοσίωση θεωρείται συχνά από τους άλλους ως πείσμα. Κατά συνέπεια, ένας Ταύρος μπορεί να καταλήξει να μένει σε ανθυγιεινές καταστάσεις, σε ερωτικές σχέσεις ή στην εργασία του, περισσότερο από ότι είναι απαραίτητο μόνο για να αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει και να μείνει αφοσιωμένος.

Παρά το περιστασιακό πείσμα του, ωστόσο, ο Ταύρος είναι πολύ αξιόπιστος, ηρεμώντας έτσι τους φίλους και τους συντρόφους του με την αξιοπιστία και την αφοσίωσή του.

featured photo: @olliealexander