Κάποιοι άνθρωποι είναι εσωστρεφείς και κάποιοι εξωστρεφείς. Και κάποιοι είναι κάπου στη μέση, αφού ναι μεν είναι εσωστρεφείς αλλά μόλις νιώσουν άνετα γίνονται αυτόματα πιο κοινωνικοί. Μερικοί από αυτούς τους εσωστρεφείς ανθρώπους είναι μάλιστα τόσο ντροπαλοί που δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν πρώτοι μια συζήτηση με κάποιον που δεν γνωρίζουν. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και τρία ζώδια, τα οποία είναι είναι εξαιρετικά ντροπαλά και δεν ανοίγονται καθόλου εύκολα. Και φυσικά δεν μπορείς να τα βάλεις στη λίστα με τους ανθρώπους που γίνονται εύκολα ”η ψυχή της παρέας”.  Ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια;

Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει να διατηρείται γύρω του μια ηρεμία. Μισεί τις έντονες καταστάσεις και τους καυγάδες. Για αυτό και όταν θα μπει σε ένα χώρο θα είναι ήσυχος. Σπάνια αφήνεται να τον παρασύρουν αυθόρμητες καταστάσεις, αφού τον ταράζει οτιδήποτε δεν είναι στον απόλυτο έλεγχό του. Θέλει να νιώθει ασφαλής. Και την ίδια ασφάλεια θέλει να εμπνέει και στους γύρω του, για αυτό και θεωρείται ως ένα από τα πιο πιστά και αξιόπιστα ζώδια.

Καρκίνος

Ως το πιο φροντιστικό ζώδιο του αστρολογικού χάρτη, το μόνο που νοιάζει έναν Καρκίνο είναι να διασφαλίζει την ασφάλεια των γύρω του. Ζει για να δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τα αγαπημένα του πρόσωπα και δεν τον νοιάζει εάν αυτός μένει στην αφάνεια. Συνήθως στέκεται κάπου στα παρασκήνια και κοιτάει με καμάρι τις ζωές των γύρω του να ξεδιπλώνονται. Είναι ντροπαλός και προτιμάει την ησυχία του σπιτιού του αλλά εάν χρειαστεί μπορεί να δείξει και την κοινωνική του πλευρά.

Σκορπιός

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Σκορπιός είναι τρομερά εξωστρεφής και κοινωνικός. Αλλά αυτό είναι λάθος. Προτιμάει να κρατάει τα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό και να μην ανοίγεται στους άλλους. Μοιράζεται τις λεπτομέρειες της ζωής του μόνο με άτομα που πραγματικά εμπιστεύεται. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικά επιφυλακτικός και επιθυμεί την ιδιωτικότητα. Όλα αυτά με την γνωστή δόση μυστηρίου που τον διακατέχει.

featured photo: @evgeniarusinova