Αν θες να λέγεσαι “fashionista” θα πρέπει πρώτα απ’όλα να μάθεις να ψωνίζεις έξυπνα. Εμείς εδώ στο Savoir Ville θα σε βοηθήσουμε σε αυτό τονίζοντας μερικά έξυπνα tips για να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας να βαδίζεις προς τον τίτλο της Fashionista.

REMEMBER TO: Όταν πας για ψώνια, συγκεντώσου στον στόχο σου-τον οποίο θα έχεις θέσει από πριν- και μη πέσει στην παγίδα της χαρούμενης μουσικής των mall που σε ωθεί να αγοράσεις περισσότερα πράγματα.

Παρακάτω υπάρχουν τα πιο SOS μυστικά που έχουμε ακούσει από τις fashion expects:

Επένδυσε σε διαχρονικά κομμάτια

Τα μυστικα των fashionista

Ένα blue jean, ένα white shirt που λέει και η φίλη μας η Lana Del Rey είναι αυτό που λέμε διαχρονικά κομμάτια. Όλες οι γυναικείες ντουλάπες θα πρέπει να έχουν μέσα κάποια ρούχα τα οποία έχουν αποδείξει πως θα είναι πάντα in fashion. Office παντελόνι, πουκάμισο, μαύρη μυτερή γόβα και μερικά άλλα είναι αυτά που θα πρέπει να συνεχίσεις να αγοράζεις γιατί ποτέ δεν θα σε προδώσουν.

Μην ακολουθείς τα trends

Τα μυστικα των fashionista

Αν όλοι μας υιοθετούμε αυτά που είναι στην μόδα, τότε βγαίνοντας στον δρόμο, θα μοιάζαμε όλοι με κλώνους. Σεβαστό το ότι θες να είσαι μοντέρνα, όμως μπορείς να το καταφέρεις αυτό χωρίς να ακολουθείς πιστά ότι καινούργιο trend εμφανίζεται στο Instagram. Θυμήσου απλά ότι τα περισσότερα trends δεν κρατάνε για πολύ και ότι μόδα σημαίνει να φοράς ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα.

Απόκτησε προσωπικό style 

Τα μυστικα των fashionista

Γνωρίζοντας το προσωπικό σου style, αποφεύγεις να ψωνίζεις ρούχα τα οποία δεν μπορείς να εκπροσωπήσεις. Βρες λοιπόν το προσωπικό σου style και επέμεινε σε αυτό.

Ψάξε για outlets με Designers Pieces

Τα μυστικα των fashionista

Ψάξε τα outlet που προσφέρουν σε πολύ χαμηλότερες τιμές, τα brands τα οποία θα έκαναν την τσέπη σου να πονέσει. Επίσης, μπορείς να κάνεις ένα search στο internet που σίγουρα εκεί θα βρεις πολύ καλές προσφορές σε επώνυμα ρούχα.

Περίμενε τις εκπτώσεις

Τα μυστικα των fashionista

Το φόρεμα της βιτρίνας σού είναι τόσο απαραίτητο αυτήν την περίοδο και πρέπει να το αγοράσεις εκείνη την στιγμή; Αν όχι, περίμενε τις εκπτώσεις και σίγουρα θα επωφεληθείς από αυτό.