Κάθε χρόνο, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς συνηθίζουμε να κάνουμε μια ανασκόπηση στις καλές στιγμές των τελευταίων 12 μηνών. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, δείχνοντάς σου τα πιο χρήσιμα beauty tips που υιοθετήσαμε το 2017 και υποσχόμαστε στον εαυτό μας πως θα διατηρήσουμε για αρκετά χρόνια ακόμη.

ξεβάψου με coconut oil Το πιο δυνατό make up remover κρύβεται στη κουζίνα σου και κοστίζει ελάχιστα. Είναι το αγαπημένο μας λάδι καρύδας, το οποίο διαλύει ακόμη και την ισχυρότερη mascara χωρίς να ερεθίζει καθόλου το δέρμα ή τα μάτια.

ενυδατώσου με facial mist Όταν νιώθεις το δέρμα του προσώπου σου ξηρό ή αφυδατωμένο, φρόντισε να έχεις κοντά σου ένα σπρέι προσώπου. Ψέκασε 1-2 φορές χαρίζοντας στο πρόσωπό σου τα οφέλη αυτών των ιδιαίτερων mist και ανανέωσε ταυτόχρονα το μακιγιάζ σου.

ακολούθησε μία ρουτίνα ομορφιάς Το δέρμα σου έχει και αυτό τις ανάγκες του αλλά και τους ρυθμούς του. Δεν πρέπει να αμελείς τη περιποίησή του, ούτε να αλλάζεις σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλά προϊόντα. Κάνε μια έρευνα αγοράς και κατέληξε σε 2-3 καλά προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης και προσπάθησε να τα εφαρμόζεις καθημερινά, πρωί και βράδυ.

πιες το smoothie σου Όσο καλές κρέμες και αν προμηθευτείς, η λάμψη και η υγεία που θα αποκτήσει το δέρμα σου όταν αλλάξεις τη διατροφή σου, παραμένει ασύγκριτη. Ο πιο γρήγορος και σίγουρος τρόπος πως θα πάρεις όλες σου τις βιταμίνες και τις φυτικές ίνες είναι μέσω ενός γρήγορου πρωινού smoothie.Φρόντισε να το εντάξεις στη καθημερινότητά σου.

μην λούζεσαι καθημερινά Αν πίστευες πως λούζοντας και στεγνώνοντας τα μαλλιά σου καθημερινά θα διατηρήσεις μια αψεγάδιαστη εικόνα κάνεις λάθος. Το καθημερινό λούσιμο καταστρέφει τα φυσικά έλαια της τρίχας και σε περίπτωση λιπαρότητας κάνει το πρόβλημα ακόμη πιο έντονο. Ιδανικά 2-3 λουσίματα την εβδομάδα φτάνουν, για τις υπόλοιπες μέρες επιστρατεύσου ένα dry shampoo.

επένδυσε σε ένα dry oil Είναι πολυχρηστικά, μυρίζουν ονειρεμένα και μας κάνουν μόνο καλό. Εφάρμοσε στα μαλλιά ως μάσκα θρέψης, χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα στο μακιγιάζ για να κάνεις λάμψεις στο πρόσωπό σου ή απλά άπλωσε το σε νωπό δέρμα για να αποκτήσεις επιδερμίδα μωρου.